петък, 3 февруари 2012 г.

"КОКА-КОЛА И БАРБЕКЮ" *

Купете участваща опаковка и проверете под капачката. От Промоцията печелите, ако под капачката откриете текст, който съдържа посочване на една от наградите. „Участваща опаковка" е: Кока-кола, Кока-кола лайт, Фанта Портокал, Фанта Лимон или Спрайт от 2 л с черна промоционална капачка. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните: НАГРАДИ БРОЙ НАГРАДИ • Барбекю - 1000 • Чиния - 31 000 • Комплект за сол и пипер - 60 000 • Кока-кола 1,25 л - 270 000 За пълните условия на играта, кликнете тук. >>> Спечелете Dell Streak Tablet Daedalus

28 коментара:

 1. Снощи си купих кока кола 2литра и спечелих солници.Така пишеше под капачката.Те ми дадоха една солница на кока кола а в сайта пише,че е комплект.Също така на капачката пише СОЛНИЦИ,а не СОЛНИЦА :)

  ОтговорИзтриване
 2. Аз също спечелих солници,И ми дадоха 2 броя,Едната е с 3 дупчици,а другата с 1 дупчица,

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте,
  наистина наградата, която е описана в сайта на промоцията е комплект солници, което означава, че наистина трябва да Ви дадат два броя.Моят съвет е да сигнализирате на безплатният телефон на компанията 0800 12345 и да съобщите кой е магазина и това, което се е случило.Те ще разрешат проблема.

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте ,аз също имам капачка на която пише ,че печеля солници,искам да ви попитам от кой търговски обект взехте вашата награда,тъй като,аз където и да питам ми казват ,че нямат.Благодаря предварително.

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте, Вие от кое населено място сте?

  ОтговорИзтриване
 6. А във Варна от къде могат да се получат наградите?

  ОтговорИзтриване
 7. Бихте ли ми казали каде във Варна могат да се получат наградите?

  ОтговорИзтриване
 8. Награди могат да се получават в магазините във специален стикер и повечето големи вериги.Също така и голяма част от кварталните магазинчета също участват.

  ОтговорИзтриване
 9. А може ли някой да ми каже, какъв точно е надписа под печелившите капачки. Че мен ми се падна дефектна капачка и надписа е размазан и не знам печеля ли или не печеля! Благодаря предварително.

  ОтговорИзтриване
 10. Здравейте, докога е срокът за тази игра?

  ОтговорИзтриване
 11. Здравейте, мисля, че надписите са следните - барбекю, солници, чиния и Coca Cola 1.25

  ОтговорИзтриване
 12. Срокът на играта е 2-ри март.Успех :)

  ОтговорИзтриване
 13. "Моят съвет е да сигнализирате на безплатният телефон на компанията 0800 12345 и да съобщите кой е магазина и това, което се е случило."

  А какъв е вашият съвет за останалите 5 000 000 души в страната, които не са към Виваком?!

  ОтговорИзтриване
 14. Също така... Защо от началото на промоцията не дават колите от 1.25?! Няма наличност не е оправдание, особено за бутилки от 1.25, които стоят на 1м зад мен, когато ми го казват...

  ОтговорИзтриване
 15. Здравейте, тук публикувам само игрите.Отговорността за липса на награди или отказ за тяхното даване носи единствено Кока Кола.Винаги се старая да помогна на всеки, който има проблем.Ако нямате телефон на Виваком, можете да изпратите своето оплакване чрез сайта - www.Coca-cola.bg .Относно отказа за даване на бутилки, мисля че няма особено право на това.

  ОтговорИзтриване
 16. Тъй като от 8 дни обикалям по фантастико и била в софия, като последна надежда бях и в Тмаркет и 345 но там ми казват, че изобщо не участват в промоцията. Няма от къде да се вземат наградите а продават бутилки с черни капачки... що за промоция е това? И какви са стикерите, аз лично в нито един от магазините не ги видях, предполагам трябва да са до щанда с кока кола, на таблата с промоциите на съответния магазин или на/около входа на магазина. Никъде не видях "стикери" пиша последния ден тъй като не мисля, че е уместно преди края на промоцията да кажа "не се намират никъде" е сега вече при изтичаща промоция не мога да намеря от къде да си получа наградата а проверявам дни надед.... Извинявам се за повторенията и разбъркания текст но това безобразие ме изкарва извън нерви.... успех на всички в опитите да си получите наградите. Ако има и други като мен ще се радвам да пишете и да се организираме, тъй като в родината ни може да си получиш обещаното само с упорство....

  ОтговорИзтриване
 17. Здравейте :)
  Току що разбрах, че промоцията се удължава до 12-ти март или изчерпване на наградите в наградните центрове.От 16:00 часа на 1 март има награди по наградните центрове гарантират от компанията Кока Кола.Официалната страницата на играта е тук и можете да се оплачете или споделите мнението си - https://www.facebook.com/pages/Coca-Cola-%D0%94%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE/176125079156715?sk=wall

  ОтговорИзтриване
 18. Здравейте, пиша Ви от Чепеларе. На 02.03.2012 от един магазин си купих Кока Кола 2 л. и както се казва "хванах последния влак". Под капачката ми пишеше "солници", докато се върна до магазина, от който я бях купила вече беше затворено. На следващия ден, когато отидох да си взема наградата, регионалният отговорник да го наречем на Кока Кола вече беше минал и си беше взел обратно наградите от всички магазини.
  Моля за съвет да ми помогнете да си взема наградата.
  Предварително Ви благодаря!

  ОтговорИзтриване
 19. Здравейте, играта е удължена до 12-ти март.Награди трябва да са доставени до повечето магазини.Ако нямат може да се обадите на потребителският телефон на фирмата 080012345 (на цената не един градски разговор).Това е директен вариант, защото ако пипнете в сайтът им могат да Ви отговорят след време и да изпуснете срока.Успех!

  ОтговорИзтриване
 20. Аз пък имам няколко печеливши капачки и в който и магазин в Пловдив да питам все не участват.Някой знае ли от къде може да си взема наградите в Пловдив?

  ОтговорИзтриване
 21. Мисля, че можете да вземете награда от цялата верига Карфур, която има магазин в Пловдив.Такава информация може да Ви бъде дадена единствено от служители на фирмата на посоченият потребителски телефон.

  ОтговорИзтриване
 22. Здравеите!интересуваме от каде мога да си взема наградата от под капа4ката?аз съм от монтана!Благодариа ви!

  ОтговорИзтриване
 23. Можете да се обадите на телефонът на потребителя на Кока Кола - 0800 12345 (на цената на градски разговор) или в официалната страница на играта в Facebook.

  ОтговорИзтриване
 24. Имам награди от играта и логично отидох в магазина, от който бях закупила продуктите, LIDL, намиращ се Бургас,бул.„Проф. Яким Якимов“ №17 , и от там ми отговориха, че не са запознати с тези условия и нямат награди.
  Защо продават от тези продукти , като не са запознати с играта и наградите, които се раздават?
  Аз от къде да си получа наградите в случая?

  ОтговорИзтриване
 25. За всички въпроси свързани с промоция, можете да се свържете с организатора на телефон 0800 12345 (на цената на градски разговор).Успех :)

  ОтговорИзтриване
 26. здравеите вчера 25.04.12 спечелих вьпросните солници,интересува ме играта още ли е валидна?

  ОтговорИзтриване
 27. За повече информация се обадете на 0800 12345 (на цената на градски разговор) :) Успех :)

  ОтговорИзтриване
 28. току що си купих кола 2л пише, че печеля солници ... как може такова нещо играта е изтекла, солници няма, а аз си искам наградата ... цял живот пия кола - тя ми е като успокоително, не мога без нея и винаги всичко е било ок ... искам поне снимка да видя на тея солниции :@

  ОтговорИзтриване