петък, 3 февруари 2012 г.

"КОКА-КОЛА И БАРБЕКЮ" *

Купете участваща опаковка и проверете под капачката. От Промоцията печелите, ако под капачката откриете текст, който съдържа посочване на една от наградите. „Участваща опаковка" е: Кока-кола, Кока-кола лайт, Фанта Портокал, Фанта Лимон или Спрайт от 2 л с черна промоционална капачка. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните: НАГРАДИ БРОЙ НАГРАДИ • Барбекю - 1000 • Чиния - 31 000 • Комплект за сол и пипер - 60 000 • Кока-кола 1,25 л - 270 000 За пълните условия на играта, кликнете тук. >>> Спечелете Dell Streak Tablet Daedalus

28 коментара:

Анонимен каза...

Снощи си купих кока кола 2литра и спечелих солници.Така пишеше под капачката.Те ми дадоха една солница на кока кола а в сайта пише,че е комплект.Също така на капачката пише СОЛНИЦИ,а не СОЛНИЦА :)

Анонимен каза...

Аз също спечелих солници,И ми дадоха 2 броя,Едната е с 3 дупчици,а другата с 1 дупчица,

lemoncho каза...

Здравейте,
наистина наградата, която е описана в сайта на промоцията е комплект солници, което означава, че наистина трябва да Ви дадат два броя.Моят съвет е да сигнализирате на безплатният телефон на компанията 0800 12345 и да съобщите кой е магазина и това, което се е случило.Те ще разрешат проблема.

Анонимен каза...

Здравейте ,аз също имам капачка на която пише ,че печеля солници,искам да ви попитам от кой търговски обект взехте вашата награда,тъй като,аз където и да питам ми казват ,че нямат.Благодаря предварително.

lemoncho каза...

Здравейте, Вие от кое населено място сте?

Анонимен каза...

А във Варна от къде могат да се получат наградите?

Анонимен каза...

Бихте ли ми казали каде във Варна могат да се получат наградите?

lemoncho каза...

Награди могат да се получават в магазините във специален стикер и повечето големи вериги.Също така и голяма част от кварталните магазинчета също участват.

Анонимен каза...

А може ли някой да ми каже, какъв точно е надписа под печелившите капачки. Че мен ми се падна дефектна капачка и надписа е размазан и не знам печеля ли или не печеля! Благодаря предварително.

Анонимен каза...

Здравейте, докога е срокът за тази игра?

lemoncho каза...

Здравейте, мисля, че надписите са следните - барбекю, солници, чиния и Coca Cola 1.25

lemoncho каза...

Срокът на играта е 2-ри март.Успех :)

Анонимен каза...

"Моят съвет е да сигнализирате на безплатният телефон на компанията 0800 12345 и да съобщите кой е магазина и това, което се е случило."

А какъв е вашият съвет за останалите 5 000 000 души в страната, които не са към Виваком?!

Анонимен каза...

Също така... Защо от началото на промоцията не дават колите от 1.25?! Няма наличност не е оправдание, особено за бутилки от 1.25, които стоят на 1м зад мен, когато ми го казват...

lemoncho каза...

Здравейте, тук публикувам само игрите.Отговорността за липса на награди или отказ за тяхното даване носи единствено Кока Кола.Винаги се старая да помогна на всеки, който има проблем.Ако нямате телефон на Виваком, можете да изпратите своето оплакване чрез сайта - www.Coca-cola.bg .Относно отказа за даване на бутилки, мисля че няма особено право на това.

Анонимен каза...

Тъй като от 8 дни обикалям по фантастико и била в софия, като последна надежда бях и в Тмаркет и 345 но там ми казват, че изобщо не участват в промоцията. Няма от къде да се вземат наградите а продават бутилки с черни капачки... що за промоция е това? И какви са стикерите, аз лично в нито един от магазините не ги видях, предполагам трябва да са до щанда с кока кола, на таблата с промоциите на съответния магазин или на/около входа на магазина. Никъде не видях "стикери" пиша последния ден тъй като не мисля, че е уместно преди края на промоцията да кажа "не се намират никъде" е сега вече при изтичаща промоция не мога да намеря от къде да си получа наградата а проверявам дни надед.... Извинявам се за повторенията и разбъркания текст но това безобразие ме изкарва извън нерви.... успех на всички в опитите да си получите наградите. Ако има и други като мен ще се радвам да пишете и да се организираме, тъй като в родината ни може да си получиш обещаното само с упорство....

lemoncho каза...

Здравейте :)
Току що разбрах, че промоцията се удължава до 12-ти март или изчерпване на наградите в наградните центрове.От 16:00 часа на 1 март има награди по наградните центрове гарантират от компанията Кока Кола.Официалната страницата на играта е тук и можете да се оплачете или споделите мнението си - https://www.facebook.com/pages/Coca-Cola-%D0%94%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE/176125079156715?sk=wall

Анонимен каза...

Здравейте, пиша Ви от Чепеларе. На 02.03.2012 от един магазин си купих Кока Кола 2 л. и както се казва "хванах последния влак". Под капачката ми пишеше "солници", докато се върна до магазина, от който я бях купила вече беше затворено. На следващия ден, когато отидох да си взема наградата, регионалният отговорник да го наречем на Кока Кола вече беше минал и си беше взел обратно наградите от всички магазини.
Моля за съвет да ми помогнете да си взема наградата.
Предварително Ви благодаря!

lemoncho каза...

Здравейте, играта е удължена до 12-ти март.Награди трябва да са доставени до повечето магазини.Ако нямат може да се обадите на потребителският телефон на фирмата 080012345 (на цената не един градски разговор).Това е директен вариант, защото ако пипнете в сайтът им могат да Ви отговорят след време и да изпуснете срока.Успех!

Анонимен каза...

Аз пък имам няколко печеливши капачки и в който и магазин в Пловдив да питам все не участват.Някой знае ли от къде може да си взема наградите в Пловдив?

lemoncho каза...

Мисля, че можете да вземете награда от цялата верига Карфур, която има магазин в Пловдив.Такава информация може да Ви бъде дадена единствено от служители на фирмата на посоченият потребителски телефон.

Анонимен каза...

Здравеите!интересуваме от каде мога да си взема наградата от под капа4ката?аз съм от монтана!Благодариа ви!

lemoncho каза...

Можете да се обадите на телефонът на потребителя на Кока Кола - 0800 12345 (на цената на градски разговор) или в официалната страница на играта в Facebook.

Анонимен каза...

Имам награди от играта и логично отидох в магазина, от който бях закупила продуктите, LIDL, намиращ се Бургас,бул.„Проф. Яким Якимов“ №17 , и от там ми отговориха, че не са запознати с тези условия и нямат награди.
Защо продават от тези продукти , като не са запознати с играта и наградите, които се раздават?
Аз от къде да си получа наградите в случая?

lemoncho каза...

За всички въпроси свързани с промоция, можете да се свържете с организатора на телефон 0800 12345 (на цената на градски разговор).Успех :)

Анонимен каза...

здравеите вчера 25.04.12 спечелих вьпросните солници,интересува ме играта още ли е валидна?

lemoncho каза...

За повече информация се обадете на 0800 12345 (на цената на градски разговор) :) Успех :)

GreeNy каза...

току що си купих кола 2л пише, че печеля солници ... как може такова нещо играта е изтекла, солници няма, а аз си искам наградата ... цял живот пия кола - тя ми е като успокоително, не мога без нея и винаги всичко е било ок ... искам поне снимка да видя на тея солниции :@