събота, 9 март 2013 г.

Gymboreee подарява комплект играчки на малчуганитеВключи се в пролетната ни игра!
1. Харесай нашата страница www.facebook.com/gymboreeclassesbulgaria.com
2. Харесай снимката
3. Сподели снимката
4. Под снимката "СПОДЕЛЕНО" напиши!
Един от Вас ще спечели комплект играчки Gymboree! Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен на 23.03.2013

За повее информация и участие, кликнете тук.

Спечели самолетни билети до Амстердам и супер фотоапаратКонкурса ще се проведе през периода 06.03 – 12.04.2013 в страницата на компанията, във фейсбук Paravion Tour

Наградата е предоставена от KLM (Royal Dutch Airlines) и включва: два двупосочни самолетни билета по маршрута София-Амстердам и фотоапарат Nikon COOLPIX L26, 16MP, Silver. Самолетните билети са валидни до края на 2013 година, с условието Участника да обяви пътуването си с минимум 20 дни преди заминаване.

Конкурса ще се развие по следния начин: Участниците трябва да се абонират за newsletter, в раздела на конкурса във Фейсбук, за да се запишат в надпреварата за теглене на жребий.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечелете пакет с луксозна козметика от The VoiceПакет с луксозна козметика може да стане твой, ако хванеш нашия сутрешен водещ натясно с женски въпрос.

КОГА? От 25 февруари до 8 март, от понеделник до петък, от 10:30 до 11:30 ч.

КЪДЕ? По радио The Voice.

КАК? Като се обадиш на ефирния ни телефон 02/ 80 910 80 след старта на играта в 10:30 ч. и зададеш забиващ въпрос на Иво. Ако ти отговори вярно, губиш. Ако го затрудниш - влизаш в жребий, който се тегли в 11:30.

ВАЖНО: Всеки участник трябва предварително да се запознае и да е съгласен с Официалните правила за участие в игрите и кампаниите на радио и телевизия The Voice.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели екскурзия за двама в КападокияОт 11 до 22 март радио „Витоша“ дава възможност да спечелите екскурзията за двама в Кападокия, Турция. Играта е свързана с премиерата на филма "Круд". Когато чуете реплика от кинохита в радиоефира, трябва да се обадите на тел. 02/9701000 и да се запишете за участие в томболата за наградата.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели специални подаръци от кинохита "Джак, убиецът на великани“Тhe Voice специални подаръци за вас от кинохита "Джак, убиецът на великани“ - оригинални слушалки, шапка, тениска, химикалка или двойна покана за филма.

Ние имаме едно единствено условие – правилен отговор на въпроса: Какво свързва светът на великаните и хората? Даваме ви и три възможни отговора - магистрала „Тракия“, бобена стъбло или Млечния път.

Изпратете отговорите си до 22 март на jack@thevoice.bg. Късметлиите ще обявим на 25 март в новините Zoom.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели подарък от новата пролетна колекция на IsaDoraКонкурс на IsaDora "Събери, комбинирай и спечели"
Здравейте, прекрасни дами!
Наближава 8ми март и ние искаме да се насладим на женската изобретателност и фантазия! Задачата ви е лесна: колаж на ваш любим тоалет, аксесоар (като чанта, обувки или бижута) с продукт на IsaDora - независимо какъв.
Все пак винаги е хубаво дрехите да се комбинират с подходящи make up продукти. Разгледайте сенките, гланцовете, спиралите и червилата на IsaDora и ги съчетайте с дрехи, за да изпъкне вашето усещане за вкус и стил.
Най-хубавата снимка ще получи подарък от новата пролетна колекция на IsaDora! Очакваме вашите снимка на Isadora@olcombg.com

За повече информация и участие, кликнете тук.

петък, 8 март 2013 г.

Спечелете елегантна дамска чанта и портмоне от AVONКазват, че жената може да събере целия си свят в една чанта. И това не е никак далеч от истината.

Познавайки добре дамите, AVON предлага здрава и едновременно с това красива, елегантна чанта от висококачествена реплика на щраусова кожа. Наречена с нежното име CATRINA, тя върви ръка за ръка с портмоне, което идеално я допълва. И двете са с приятен цвят на люляк, достатъчно мултифункционални отвътре и красиви отвън.

За да издържат на сериозните „изтезания”, на които са подлагани от дамите, преди да бъдат пуснати в продажба, те преминават през сериозни тестове.

Само сега и само в Woman.bg имате шанса да си спечелите комплект от дамска чанта и портмоне AVON. Играта продължава от 8-ми до 17-ти март, а щастливката, която ще си спечели наградата ще бъде обявена на 18-ти март.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели невероятно червило всеки ден Perfect Rouge или Laquer RougeНаградната игра ще се проведе в периода от 08.03. 2013 г. До 08.04. 2013 г.

УЧАСТНИК: се нарича всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, което се включи в играта „Kiss&Tell” чрез интернет сайта www.facebook.com. Регистрацията в www.facebook.com и приемането на приложението „Kiss&Tell” са задължителни условия за участие в Наградната игра.

Приемане и обвързване с настоящите правила на Наградната игра „Kiss&Tell”.
Участникът получава достъп до играта чрез натискане на виртуален бутон „НАПРЕД КЪМ ЦЕЛУВКИТЕ” на приложението на играта страницата, с което получава достъп до Наградната игра „Kiss&Tell” в интернет сайта www.facebook.com.
Участникът се регистрира с бутон „ПОТВЪРЖДАВАМ“, с което получава право да играе за спечелването на награда от играта „Kiss&Tell”.
Участникът извършва изрично електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, попълвайки формуляр със свои данни и изпращайки го, с което декларира, че желае да участва в Наградната игра, запознат е с настоящите Правила, приема ги и се задължава да ги спазва.

Награди и начини за придобиването им
С участието си в Наградната игра и коректно предоставена лична информация в нея, участниците в играта "Kiss&Tell" могат да спечелят общо 31 червила Perfect Rouge или лак червила Laquer Rouge. Всеки ден в продължение на един месец ще има 1 печеливш, който ще получи избраното от него чрез играта червило в посочения от него нюанс.

За повече информация и участие, кликнете тук.

EVA подарява червилото Flipstick Colour Effect на Max FactorВ какво се състои иновацията на червилата Flipstick Colour Effect на Max Factor?
a) дълготрайни червила
b) червила с ботокс ефект
c) червила в два цвята за различен нюанс с всяко нанасяне


Изпратете вашия отговор на game@eva.bg до 31.03.2013 г. Петима от участниците в играта, дали верен отговор на въпроса, ще бъдат изтеглени в томбола за наградата – червилo Flipstick Colour Effect на Max Factor.

За повее информация и участие, кликнете тук.Месец на жената с LINDORЗа дамите ... от LINDОR ... с любов

Споделете своя домашен СПА ритуал на страницата на фен страницата на „Шоколад Lindt, България” във Фейсбук през месец март и участвайте в томбола за СПА уикенд във Велинград за вас и още две приятелки!

Очакваме кратки или пък по-дълги описания на любимия ви ритуал за почивка и релакс у дома, публикувани на стената на страницата ни. Снимки и видео, подкрепящи описанието, също са добре дошли.

За да сме сигурни, че със съответния пост желаете да участвате в играта, то моля преди текста изпишете: „За играта на LINDOR”.

Постове, претендиращи за участие, които съдържат обидно или пък несвързано с темата съдържание, ще бъдат изтривани от администратор без предупреждение.

Късмет!

За повече информация и участие, кликнете тук.

четвъртък, 7 март 2013 г.

Мтел подарява за 8-ми март 10 телефона Samsung Galaxy S III mini La FleurПериодът за участие в Кампанията в официалната фен страница на марката Мтел в социалната мрежа Facebook е от 12:00 ч. на 07.03.2013 г. до 11:00 ч. на 18.03.2013 г.

Награди:
6.1. 10 телефона Samsung Galaxy S III mini La Fleur

Механизъм на участие:
4.1. За нуждите на Кампанията на 07.03.2013 г. в страницата на Мтел във Facebook на интернет адрес - https://www.facebook.com/MobiltelBG ще бъде активиран специален таб (приложение), чрез което Участниците ще могат да нипишат 10 неща заради, които са ценни, за да могат да се включат в томбола за наградите.
4.2. Участието в Кампанията се реализира в периода по т. 1 от тези Правила чрез:
4.2.1. регистриране в специалния таб по т. 4.1 посредством избор на опцията Facebook Connect;
4.2.2. Всеки Участник трябва да напише 10 неща, заради които смята, че е ценен.
4.2.3. В играта могат да участват само жени. В случай, че в играта участват мъже, то те няма да бъдат включени при тегленето на наградите.
4.2.4 Всеки участник има право да участва само веднъж.
4.3 С регистриране по реда на т.4.2 от тези Правила съответният Участник приема и се съгласява с настоящите Правила и се задължава да ги спазва.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели 3D телевизор, компактен ултрабук или супер таблет всяка седмица в играта на БНП ПарибаКампанията „Виж колко секунди те делят от големите награди“ се провежда от 00:00 ч. на 04 март 2013 г. до 23:59 ч. на 31 март 2013 г.За да участваш в томболата за големите награди и в седмичните класации за най-бърз участник трябва да имаш навършени 18 години.

Наградите

Големите награди
1 супер голям 46" 3D телевизор SAMSUNG SMART TV
1 компактен ултрабук със сензорен екран SONY VAIO
Седмични награди
А първият най-бърз участник във всяка от 4-те седмици ще спечели:
тaблет SAMSUNG GALAXY TAB 2 с 16 GB памет, 3G връзка и Super AMOLED+ екран

Как да участваш?
Отиди в секция „Играй“. и зареди своята мисия.
Научи колко лесно е да използваш кредитния калкулатор за избор на потребителски кредити! Намери правилния отговор, според твоята мисия. Въведи го в полето и натисни бутона „Отговори“. Между другото, нашият калкулатор ще ти спести много време за всички твои проекти!
Регистрирай се и ще участваш в седмичната класация и томболата за големите награди
При регистрация попълни коректно своите e-mail, телефонен номер и рождена дата, защото те ще ни трябват, за да се свържем с теб, в случай, че печелиш награда. Остави ни валидни такива!
Твоята регистрация ти дава 1 шанс за участие в томболата за големите награди, независимо колко пъти си играл с калкулатора и колко верни отговора си дал. А ако си от най-бързите – имаш шанс и за седмична награда!
Участвай в томболата с още до 10 шанса като поканиш свои приятели да се включат в играта. За целта сподели твоя уникален линк към играта във Facebook или го изпрати на приятел по e-mail, skype или друг начин. Всеки, дошъл в играта от твоя линк, който се регистрира за участие, ти носи още 1 шанс в томболата. Така, ако си довел 5 приятели, твоето име ще присъства 6 пъти в списъка, от който ще изтеглим печелившите. Действай!!!

За повече информация и участие, кликнете тук.

Направи теста на Nivea и спечели фотосесия или продукти BBВлюби се в уникалния 5 в 1 BB крем от NIVEA, който нежно хидратира и омекотява кожата. Благодарение на NIVEA BB крем, можете да прекарате повече време с тези, които обичате, което да посветите например на професионална фотосесия за двама , което е и нашата голяма надрада.
Освен това може да спечелиш 1 от 25те продукта за твоята кожа: BB крем за светла кожа или за средна към тъмна кожа. Просто направи нашия тест за красота и си в играта!

За повече информация и участие, кликнете тук.

сряда, 6 март 2013 г.

ДА ПОЛЕЕМ ПРАЗНИЦИТЕ! 100 000 ЛЕВА В БИРА И ПАРИ ОТ ASTIKAПромоцията стартира на 1-ви март 2013 г. и продължава до изчерпване на количествата на участващите опаковки, но не по-късно от 29-ти април 2013 г.

Награди:
1. "КЕН БИРА” - 60 000 броя - 1 (един) кен Astika 0,5 л.
2. "Предплатена карта за пазаруване на стойност 50 ЛЕВА” - 1 000 броя - Предплатена подаръчна карта, заредена с 50 лева, брандирана с Astika
3. "Предплатена карта за пазаруване на стойност 500 ЛЕВА” - 10 броя - Предплатена подаръчна карта, заредена с 500 лева, брандирана с Astika

Участвайте с капачки и/или езичета от следните продукти, наричани Участващи опаковки:
Astika в стъклена бутилка от 0,6 л., с промоционален етикет
Astika в пластмасова бутилка от 0,5 л., с промоционални гърлен и основен етикети
Astika в пластмасова бутилка от 1,0 л., с промоционални гърлен и основен етикети
Astika в пластмасова бутилка от 2,0 л., с промоционални гърлен и основен етикети
Astika в метален кен от 0,5 л., с промоционален дизайн

Кликенете на изображението за визуализиране на стъпките за участие в промоцията.


МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА
За участие в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката (за бутилките) или под езичето (за кеновете):
Ако откриете символ – "КЕН БИРА" – печелите един кен Astika 0,5 л., който можете да получите в един от магазините, отбелязани със специален стикер на Промоцията. Наградите могат да бъдат получени в срок до 29-ти април 2013 г., в рамките на работното време на магазина, срещу представяне на печеливша капачка или езиче от кен. Списък с магазините можете да откриете на сайта на Промоцията www.dapoleempraznicite.bg. или на тел. 02/ 903 04 04.

Ако откриете символ – "50 ЛЕВА" – печелите една предплатена карта за пазаруване на стойност 50 лева. За да получите наградата е необходимо да регистирирате печелившия символ на Телефона на промоцията 02/903 04 04, като оставите трите си имена, телефон за обратна връзка и адрес за доставка на наградата. 24:00 часа на 29.04.2013 г. е крайният срок, в който участник може да регистрира печеливша капачка или печелившо езиче от кен на Телефона на промоцията. Обаждания, регистрирани след 24:00 ч. на 29-ти април 2013 г. се считат за невалидни и участникът загубва правото си да получи наградата

Ако откриете буква "A", "S", "T", "I" или "K", – съберете общо 6 (шест) капачки или 6 (шест) езичета или комбинация от двете (капачки и езичета), символите от които да образуват думата "A-S-T-I-K-A" и в срок до 24:00 часа на 29.04.2013 г. регистрирайте събраната комбинация на Телефона на промоцията 02/903 04 04, за да участвате в томбола за спечелване на една от 10 "предплатени карти за пазаруване на стойност 500 лева ”. При регистрацията е нужно да предоставите трите си имена, телефон за обратна връзка и адрес за доставка на наградата. Обаждания, регистрирани след 24:00 ч. на 29-ти април 2013 г. се считат за невалидни и участникът загубва правото си да участва в томболата.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Яж Активиа 14 дни и спечели 1 от 42-те рокли на Виргиния Здравкова


АКТИВИА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО се провежда в периода от 04.03.2013 г. до 14.04.2013 г. включително.

Участниците в Придизвикателството участват в жребиите за 42 (четиридесет и две) рокли на дизайнерката Виргиния Здравкова.

В Предизвикателството участват всички продукти от търговската марка „Активиа” (съгласно таблицата по-долу) със срок на годност, изтичащ през месец март, април или май 2013 г. Продукти със срок на годност, изтичащ преди месец март или след месец май 2013 г., не участват в Предизвикателството.

5.2. За да участва в Предизвикателството потребителят следва да регистрира кода от закупените промоционални продукти по един от следните начини:

5.2.1. Като изпрати промоционалния код на кратък номер 1020 за всички мобилни оператори. Цената на 1 (един) SMS към кратък номер 1020 за абонати на Мобилтел и Виваком е 0.30 лева с ДДС, а за абонати на Глобул – 0.29 лева с ДДС;5.2.2. Като регистрира промоционалния код на интернет-страницата на Активиа www.activia.bg. За да регистрира промоционалния код на www.activia.bg, потребителят следва да въведе в съответните полета на регистрационната форма промоционалния код, име, фамилия, е-mail и номера на мобилния си телефон. В регистрационната форма не може да бъде попълван номер на стационарен телефон.

5.3.1. Потребителите могат да регистрират кодове за участие в Предизвикателството в срока за провеждане на Предизвикателството по т. 3.2.

5.3.2. Регистрация на промоционален код, извършена чрез SMS, или чрез интернет-страницата www.activia.bg преди 4 март 2013г. и/или след 14 април 2013 г., е невалидна и няма да участва в Предизвикателството.

5.3.3. Регистрация на промоционален код, извършена чрез SMS или чрез интернет страницата www.activia.bg, съдържаща некоректно изписан промоционален код съгласно настоящите правила, е невалидна и няма да участва в Предизвикателството.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Активиа подарява 90 страхотни шала във FacebookАКТИВИА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО се провежда в периода от 04.03.2013 г. до 14.04.2013 г. включително.

Наградите от Играта са 90 броя шалове.
5.15.1. Жребиите за раздаване на наградите на Играта се провеждат в делничните дни от 05.03 до 12.04.2013.

За да участва в Играта, лицето по т. 5.3 следва да:
а) хареса фен страницата на Активиа във Facebook на адрес www.facebook.com/activiabg, като натисне бутона “Like”;
б) приема Приложението на Играта на фен страницата на Активиа във Facebook на адрес: www.facebook.com/activiabg
в) да покани най-малко 5 (пет) свои приятели също да харесат страницата на Активиа във Facebook и най-малко 5 (пет) от поканените приятели на лицето да приемат Приложението на Играта.

5.10.2. За всеки 5 (пет) от поканените приятели на участника, които са приели Приложението на Играта, участникът получава един уникален виртуален код, с който участва в жребиите за наградите на Играта (напр. ако 30 (тридесет) от приятелите на участника са приели Приложението на Играта, участникът получава 6 (шест) виртуални кода) и който може да регистрира за участие в Предизвикателството. В случай че по-малко от 5 (пет) от поканените от участника негови приятели са приели Приложението на Играта, участникът не получава виртуален код.

5.10.3. Виртуалният код е различен от промоционалния код от продукт и не се образува по реда за промоционални кодове съгласно правилата на Предизвикателството, достъпни на интернет-страницата на Активиа http://14dni.aktivia.bg.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели уникален блейзър, ваучер за 200 или 100 лева от 29DesiresИграта започва на 5 март и завършва на 15 април.

Първа награда: Поръчков, дамски блейзер от естествена кожа, който ще бъде ушит по обмерни данни на победителката.
Втора награда: Ваучер за покупки на стоки от онлайн магазина www.29DESIRES.com на стойност 200 лв.
Трета награда: Ваучер за покупки на стоки от онлайн магазина www.29DESIRES.com на стойност 100 лв.

За да участвате в играта , трябва просто да харесате фейсбук страницата ни JIOR’S 29 days of desire.
Участниците в играта могат да канят своите приятели и познати с помоща на линк в меню „Моят профил” или ”Покани приятел”.
Участниците ще се класират спрямо броят на поканените в играта свои приятели или познати.
Своят актуален статус участниците ще могат да виждат и следят в менюто „Моят профил” както и в „Класиране”.
След като приемете и започнете да участвате в играта, ще може отново да откривате играта в началото на собствената си фейсбук страница в ляво, в раздел "Приложения". Бутона е "29DESIRES-Игра за кожен блейзер".

За повече информация и участие, кликнете тук.

вторник, 5 март 2013 г.

Спечели една от 3-те безплатни фотокнигиСкъпи приятели,

по случай предстоящия празник на жената - 8-ми март, Funbook ще подари на лотариен принцип 3 фотокниги Класик, формат 205х290 или 290х205, 20 страници, с вашата любима тема!

За да участвате в томболата, трябва да споделите поста и да напишете в коментар към него

Коя е любимата ви Funbook тема?

Късметлиите ще изтеглим и обявим на 8-ми март, в 16.00 ч.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Конкурс за фен на месец март на RevitaВсеки месец във фейсбук страницата ни Revita.bg ще провеждаме конкурс Фен на месеца! Най-активният сред Вас ще спечели награда и ще има възможност да се състезава за голямата награда: “Фен на годината“.

За да спечелите наградата, трябва да направите следното: ежедневно да коментирате, харесвате и/или споделяте публикациите на Revita.bg!

Конкурсът стартира на 1 март и завършва на 31 март 2013 г. включително. Победителят ще бъде обявен на 1 април в страницата на revita.bg, както и на www.revita.bg

ВАЖНО! Спечелилите награда Фен на месеца участват за Голямата награда Фен на годината, но не могат да участват за втора или последваща награда Фен на месеца!

За повече информация и участие, кликнете тук.

Даколен раздава награди за Вас дамиАнкетата започва на 28 февруари 2013г. и приключва на 10 март 2013.

Наградите, които могат да бъдат спечелени след приключването на Анкетата:
10 опаковки желирани мултивитамини за възрастни СЕМ.М

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОВЕЖДАНЕ
6.1. Всеки потребител може да се регистрира в рамките на периода на провеждане на Анкетата, използвайки специалното Facebook приложение „Анкета Даколен“. Регистрацията е безплатна и не изисква покупка.
6.2. Всеки участник има право само на една регистрация и само едно попълване на Анкетата.
6.3. Как работи приложението „Анкета Даколен“: Посочвайки име, възраст, имейл, приложението отвежда към въпроси, свързани с ползването и ефектите от приема на продукта Dakolen. Ползващите приложението имат възможност също така да оставят коментар в определеното за това място.
6.4. Ако приемете настоящите условия и инсталирате Facebook приложението „Анкета Даколен“. Facebook няма да покаже на Вашите приятели, че използвате това приложение. Инсталирането и използването на приложението става без да се показват съобщения на стената Ви. Комуникацията за тегленето на наградите и обявяването на спечелилите ще бъде извършено по имейл.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Germanos подарява 3 супер телефона LG Optimus L5Играта продължава до 14-ти март.

За да участват в играта, лицата харесали официалната страница на Germanos във фейсбук трябва да посетят специално създадения таб на страницата "Играй за LG Optimus L5" и да натиснат бутона Участвай.

След натискането му, всеки участник ще трябва да отговори на пет въпроса, свързани с характеристики на мобилния телефон марка LG Optimus L5. При правилен отговор на всеки въпрос се преминава към следващия.

В случай, че участникът не отговори правилно на който да е от петте зададени му въпроса, той има право да се върне отначало и да отговори на въпросите отново, докато не даде верен отговор на всички пет въпроса.

При посочване на правилни отговори на всички пет въпроса, участникът се регистрира в базата данни за теглене на жребия за наградите, предоставени от Germanos.

Наградите в играта са 3 броя мобилни телефона, марка LG Optimus L5 (цветове бял, розов и черен).

За повече информация и участие, кликнете тук.

Ариана раздава билет за Суперкупата на Европа, футболни екипи, чаши и стекове бира в играта "Футбол с приятели"Промоцията се провежда в периода от 20:00ч. на 05.03.2013 г. (вторник) до 20:00ч. на 02.04.2013 г.

Награди:
5.1. Голяма награда:
- 1 билет за финала на Суперкупата на Европа в Чехия, гр.Прага на 30.08.2013г. и 1 самолетен билет – София – Прага – София. Всички останали разходи за нощувки, настаняване и придвижване на спечелилия наградата са изцяло за негова сметка.
- Периодът, през който се участва за тази награда, е фиксиран - от 05.03.2013г. от 20:00ч. до 02.04.2013г. до 20:00ч.
- Първите 100 участника, събрали най-много точки в посочения по-горе период ще участват в томбола, от която на случаен принцип и със специализиран софтуер ще се изтегли победителят.
5.2. Други награди:
5.2.1. 150 броя награди, всяка от които представлява 1x6 кена (6 пак.) Ариана Светло и 2 броя чаши „Ариана“.
– Всяка календарна седмица от периода на промоцията ще се раздават по 50 награди (1x6 кена (6 пак) Ариана Светло и 2 броя чаши „Ариана“.), без последната седмица, в която ще се даде само голямата награда. Първите 50 участника, които съберат най-много точки в съответната седмица ще спечелят една от тези награди.
5.2.2 Футболни екипи „Ариана“ (общо 3 броя), които ще спечелят само класиралите се на първо място участници във всяка от първите три седмици от периода на промоцията.

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА
1. Всеки, който има навършени 18 г. може да се включи в промоцията като хареса (like) страницата на „Ариана” във Фейсбук и даде достъп на Приложението до информацията в своя профил във Фейсбук. Един потребител може да се регистрира за участие само с един свой профил.
2. Потребителят трябва да се регистрира със своето име, валиден e-mail адрес, град и телефон.
3. Участник, който вече е харесал страницата на Ариана или е нов фен трябва да попълни полетата от приложението и да натисне бутона „Участвай в играта“.
4. На страницата се изписват въпроси, на които участникът, който е изпълнил посочените по-горе стъпки трябва да отговори. Когато участник отговори на един от въпросите, той преминава към следващия и така до 5-ти въпрос, включително.
5. Всеки въпрос има 3 алтернативи (отговора), от които само една е вярна. Ако се даде грешен отговор на един от въпросите, участникът има право да отговори и на следващите въпроси. Има 10 секунден таймер за всеки отделен въпрос, през което време да се отговори.
6. За всеки верен отговор се получава по 1 точка. За грешен отговор не се получава точка, а ако изтече времето, също не се получава точка.

За повече информация и участие, кликнете тук.

SUBWAY подарява 100 супер наградиПериода на промоцията е от 04.03.2013г. до 01.04.2013г.

Наградите са, както следва:
100 ваучера, даващи право на безплатен 15-сантиметров сандвич Съб на Деня в ресторанти Събуей България.

Всеки потребител на социалната мрежа Фейсбук на територията на Република България, който членува в страницата на ресторанти Събуей България има правото да играе в онлайн приложението на играта ‘Детектив на деня’ на гореспоменатата страница. Правилата на играта са както следва:Всеки потребител трябва да открие всички седем сандвича за време, за което получава съответния брой точки. След приключване на играта, потребителят разбира колко точки е събрал. След това името му автоматично бива включено в класация, в която се подреждат участниците, спрямо броя точки, които са успели да направят в играта. Всяка класация ще продължава седмица, след което имената на първите 200 в класацията (от съответната седмица) ще бъдат включени в томбола, от която веднъж седмично, в продължение на 4 седмици, ще бъдат изтегляни по 25 печеливши всяка седмица, като всеки победител печели ваучер за 15 сантиметров съб на деня. Промоцията не е обвързана с покупка.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечелете 5 ваучера по 100 всеки от Color&SoinСкъпи дами,

От 1 март до 14 април 2013г. имате страхотната възможност да се включите в играта на боята за коса Color & Soin / Цвят и Грижа ® – продукт, разкриващ естествената красота на Вашата коса. Играта е изключително забавна и лесна. Единственото, което трябва да направите е да изберете цвят Color&Soin и да видите как ще стои върху естествения цвят на косата ви. Петте дами, които ще изберем на лотариен принцип, ще спечелят по един ваучер на стойност 100лв. за покупка на продукти за коса от www.biolifecosmetics.com. Печелившите ще бъдат обявени на 18 април 2013г. на страницатa на играта.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечелете пас за всички филми на София Филм Фест 2013Понеже сме готини и обичаме да подаряваме много подаръци на нашите скъпи читатели, няма как да пропуснем и Sofia International Film Fest 2013. С организаторите на фестивала решихме да подарим един супер пас, който осигурява достъп до всички прожекции, както и още пет награди от по два билета за прожекциите на:

Витоша
Хичкок
Пинк Флойд: Стената
Ai Weiwei: Never Sorry
Космополис

Изпрати ни на office@timeart.bg заглавието на любимия ти филм на Хичкок. Ако не харесваш неговите филми, очакваме от теб поне едно изречение защо е така. Не забравяй да напишеш своите имена и телефон за обратна връзка.

Нямаш почти никакво време! Играта продължава до 7 март, 12:00 ч., когато ще изтеглим и обявим шестимата печеливши от нашата игра в TimeArt.bg и на нашата Фейсбук страница.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели подарък за 8-ми март от Max FactorСкъпи дами, които обичате Max Factor и обичате да се гримирате, напишете името на любимия си продукт на Max Factor в коментар. Споделете го с приятели. Пет от вас ще получат подарък за 8-ми март. Нека заедно празнуваме деня на жената!

За повече информация и участие, кликнете тук.

понеделник, 4 март 2013 г.

Спечели СПА почивка за двама във Велинград от ПРОФИ КРЕДИТ БългарияРегистрирай се и грабни наградата за март, април или май!

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Толкова е лесно да спечелиш! В промоцията може да участва всяко пълнолетно лице. Само попълни регистрационната форма! Или кандидатствай за заем бързо и лесно от „ПРОФИ КРЕДИТ ” в периода от 22.02.2013 г. до 21.05.2012 година включително на www.proficredit.bg или се обади на 0700 17 011 /на цената на един градски разговор/.

Наградата включва:

- 2 нощувки със закуски за двама в двойна "Делукс" стая за уникална хармония и релакс в Гранд Хотел "Велинград"
- ВИП зареждане в стаята (еднократно за престоя при настаняване)
- Голям басейн с полу-олимпийски размери с минерална вода, детски басейн, голямо джакузи с хидромасажни джетове с минерална вода, фитнес и детски кът
- Сауна парк - парна баня, финландска сауна, био-сауна, ледена стая, емоционални душове, вулканична стая, зона за релакс
- Безплатен безжичен интернет
- IP телевизия и богата колекция от филми в стаята
- Сейф в стаята
- Паркинг

Всеки месец един печели!

За повече информация и участие, кликнете тук.

Мадикс кампания раздава 80 супер наградиСтартира Мадикс - Кампания 2013 за всички приятели на риболова. За участие трябва да се регистрирате в нашето фейсбук приложение. В периода 1-ви Април - 30-ти Септември всеки понеделник ще теглим жребий за определянето на седмичните печеливши.
Успех и Наслука!

За повече информация и участие, кликнете тук.

СПЕЧЕЛИ таблет Apple iPad Mini WI-FI 16GB WHITEПроцедура за участие: Всеки който желае да участва в томболата, следва да се регистрира в сайта и да направи заявка като натисне бутона "Купи Сега". Едно лице може да се регистрира за участие само веднъж.

ВИП ваучера включва:
Таблет - Apple iPad Mini WI-FI 16GB WHITE

Новият Apple iPad Mini таблет е преносимо устройство създадено с идеята за максимално удобство и мобилност. Докоснете вашите снимки, четете книга, свирете на пиано, слушайте музика, гледайте любими филми, прегледайте вашата поща. Нищо не стои между вас и това, което обичате.
Основните елементи на новият iPad mini са по-малкия размер в сравнение с iPad, Apple A5 процесор, FaceTime HD и iSight камери, новият Lightning конектор. С всичко това новият iPad mini е способен на много повече, отколкото някога сте си представяли.
Офертата е предоставена от нашия партньор - "НОВ ЛАПТОП" ЕООД

Период на провеждане 02.03.2013г. - 22.03.2013г.
В томболата имат правото да участват всички регистрирани потребители на сайта.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечелете една от трите книги „Питър Пан” от поредицата „Приказна колекция”Първи брой на „Джейк и пиратите от Невърленд” ще подкани децата да победят заедно с Къби подлия Хук със смелост и кураж. Ще ги увлече да измислят решение на един заплетен проблем заедно с Изи (и с мъничко вълшебен прашец), както и да поведат екипажа с Джейк, като при това научат куп забавни пиратски номера. А папагалът Перко ще ги научи как да държат под око непослушните!

Но това не е всичко. Всеки брой на списание „Джейк и пиратите от Невърленд” ще дава възможност на малките читатели да участват във вълнуваща пиратска мисия, изпълнена с множество забава и загадки! С преодоляването на всяко пиратско затруднение те ще печелят златни дублони и ще ги съхраняват в пиратското ковчеже!

Звучи страхотно, нали? Зарадвайте детето с първи брой на списание „Джейк и пиратите на Невърленд”, по местата за продажба на вестници и списания от 2 март.

Очаквайте следващия брой на списанието на 20 април! Той ще запознае децата с приспивната песен на Найтингел, ще им разкрие как може да се превърнат в истински пирати и ще им подари нов DVD епизод от анимационното филмче.

А сега да преминем към най-новия ни конкурс. Този път имате възможност да спечелите една от трите книги „Питър Пан” от поредицата „Приказна колекция” на издателство „Егмонт България”. Отговорете на въпроса: „Как се казва феята от анимационното филмче „Питър Пан” на „Дисни”?” Верните отговори оставяйте като коментар под тази статия. В конкурса участвате само с един верен отговор до 14 март 2013 година. Имената на тримата печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Мура и LZ раздават над 1000 награди - плажни кърпи и хавлииПериод: 01.03.2013 (10:00) до14.04.2013 (24:00)

Награди:

450 броя брандирани раници
675 броя брандирани плажни кърпипа

Продукти за участие: Всички видове вафла NESTLÉ® МУРА® и аеро-шоколад NESTLÉ® LZ® .

Механизъм за участие в промоцията:
6.1. Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи вафла NESTLÉ® МУРА® или шоколад NESTLÉ® LZ®. След което потребителят заявява участие в специално разработен за целта интернет сайт на адрес www.nestlechoco.bg само с въвеждане на мобилен или стационарен телефон и натискане на бутона „Заяви участие“, или чрез обаждане на телефон 0 700 30091 на цената на свързване с фиксирани мрежи по тарифния план на обслужващия оператор на потребителя.След успешна заявка за участие всеки участник ще получи обратно съобщение дали и какъв подарък печели или не. Всеки потребител може да заяви до 3 пъти участия на ден за периода на Промоцията. Всеки ден в 00:00 системата се рестартира (заявените участия се нулират и потребителите могат да участват отново).

6.2. Участникът е длъжен да пази опаковката от продукта/тите с, които участва в промоцията (вафла NESTLÉ® МУРА® или аеро шоколад NESTLÉ® LZ®) и касовата бележка от закупуването им през периода на промоцията: 01.03.2013 (10:00) до 14.04.2013 (24:00). Опаковката от закупения продукт и касовата бележка ще бъдат изискани от служителя на куриерската фирма при предаване на наградата на спечелилия участник. Наградата не се предава на участника при не предоставяне от последния на опаковката от закупения продукт и касовата бележка.
Датата на касовата бележка, трябва да предхожда или да съвпада с датата на регистрация на печелившия участник.

За повече информация и участие, кликнете тук.

До Европа и назад с Jacobs 3in1 и Морени - промоция с хиляди наградиЗа основните условия на играта, кликнете на изображението по долу.За повече информация и участие, кликнете тук.

Samsung Mobilers подарява супер наградиКак да станеш Мобайлър в 5 лесни стъпки:
> Стъпка 1
Избери категорията технологични джаджи, от които се интересуваш: Смартфони и таблети / Камери фото
> Стъпка 2
Отговори правилно на 10 въпроса от Quiz.
> Стъпка 3
Измисли и заснеми филм в рамките на 3 минути, чрез който да ни убедиш, че си един бъдещ мобайлър.
> Стъпка 4
Качи видеоклипът в Youtube и публикувай връзката в приложението.
> Стъпка 5
Покани приятелите си да гласуват за теб, за да стигнеш до финала!

Влез в играта
Присъединете се към нашата игра. Един от всички участници ще грабне страхотният смартфон – Samsung Galaxy CHAT! Играта продължава до 1-ви Декември, не губете време. Повече информация на страницата ни във FaceBook:[...]
Сподели с приятелите си снимки и видео в перфектни детайли с първати в света SMART хибридни фотоапарати с вградена Wi-Fi връзка
Samsung Electronics навлиза в нови територии със своята заслужила много награди NX серия фотоапарати. Компанията представи три нови хибридни фотоапаратa (Compact System Camera), които са първите с вградена[...]
Лимитирана серия на Galaxy S3 специално за олимпиадата в Лондон
Ако сте в Англия и сте обсебени от духа на Олимпиадата, непременно хвърлете око на лимитираната серия Samsung Galaxy S III. Специалните брандирани капачета с елементи от флагът на Великобритания са налични само в Обединеното кралство.

За повече информация и участие, кликнете тук.

неделя, 3 март 2013 г.

Офис насторение с NESTLÉ® Fitness®Период на играта: 01.Март.2013 - 29.Март.2013

Започни деня си с полезна и лека закуска и добро настроение със зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® и радио N-JOY!
Новият сезон на "Офис настроение" сега е по-вкусен от всякога със зърнени закуски NESTLÉ® Fitness®, направени с пълнозърнести култури!
Наслади се на хрупкавия флейкс с прясно или кисело мляко, вкъщи или в офиса, и NESTLÉ® Fitness® гарантира, че ще обикнеш вкуса!

Слушай "Офис настроение" , участвай заедно с твоите колеги с отговор на въпроса и спечели 4 вкуса NESTLÉ® Fitness®.
Освежаващи и неустоими при теб идват подаръците на NESTLÉ® Fitness®!

Какво е необходимо за да спечелиш подаръците на NESTLÉ® Fitness®:
* да си в офис (или всички производни - магазини, складове и т.н.).
* да имаш интернет и телефон, на който можем да се обадим.
* да не си печелил от играта през изминалия месец.

Условия на играта:
Офис настроение се играе всеки делничен ден в Шоуто на Стан от 10 до 2.
Играта се провежда всеки делничен ден от 11 и 12 ч. и между 13 и 14 ч.
Водещият задава въпрос на страницата на играта, след което всеки може да отговори на e-mail: igra@njoybg.com.

Верният отговор, чрез жребий, може да ви донесе подаръци от
NESTLÉ® Fitness®.
Винаги в превъзходно офис настроение с радио N-JOY и NESTLÉ® Fitness®!

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели ваучер за 100 лева от HAPPY за 8-ми мартВ най-женския месец от годината сме подготвили специална игра за всички дами по повод Празника на жената :-)

От 1 до 5 март публикувайте в нашата Фейсбук страница своя снимка в компанията на ваши приятелки, направена в някой от нашите ресторанти и ще участвате в празничната ни томбола.

На 6 март на томболен принцип ще изтеглим една победителка, която ще зарадваме с ваучер на стойност 100 лв. за консумация за 8-март в някой от нашите ресторанти.

С нетърпение очакваме вашите най-страхотни снимки в дамска компания от любимия ви Happy ресторант!

*Спечеленият ваучер ще бъде валиден само за 8-ми март.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечелете пътуване до Испания и карта за танци от Dancing StarsПриятели, от днес започваме игра, чиято единствена цел е да ви накара да танцувате. А ние ще ви възнаградим! С карта за танци илиии... два броя самолетни билета до страната на фламенкото - Испания!
Всеки ден до края на март, в най-различен час (зависи колко сили са ни останали от танците) ще ви задаваме по един въпрос. Първият от вас, който отговори правилно, ще получи награда – карта за посещения в школа за танци в София! Всички останали, които отговарят правилно на въпросите ни, участват за голямата награда - два самолетни билети до Испания!

За повече информация и участие, кликнете тук.

Започни деня си с две блондинки и Nestle FitnessОт понеделник зърнената закуска Nestle Fitness и най-свежите блондинки ще ви отправят ново предизвикателство от ефира на Радио Fresh!
Участвайте в играта на "Шоуто на Блондинките” всеки делничен ден между 7 и 10 сутринта! Отговорете на въпроса на Надя и Калина на igra@radiofresh.bg и спечелете кутия зърнени закуски Nestle Fitness.

Зърнени закуски Nestle Fitness са направени с пълнозърнести култури и са с ниско съдържание на мазнини - нещо, което става още по-актуално с настъпването на пролетта и наближаването на сезона на плажа и банския костюм!

В аванс ви подаваме въпроса на Nestle Fitness за понеделник, 4 март: Какво е съдържанието на пълнозърнеста пшеница в зърнена закуска Nestle Fitness стандартен?

За повече информация и участие, кликнете тук.

3Suisses Ви подарява 500 лева, 24 ваучера по 50 лева и 30 пухени завивкиНаградната игра, наричана по-долу и Играта, се провежда в периода между 01.03.2013г. и 21.03.2013г.на територията на Република България.

Награди.
4.1. Организаторът осигурява и присъжда следните награди в рамките на тази Игра:
4.1.1. Голяма награда от 500 /петстотин/ лева в брой – 1 бр. Голямата награда ще бъде изтеглена в края на Играта, на 22 март 2013г.;
4.1.2. 24 /двадесет и четири/ броя ваучера на стойност 50 /петдесет/ лева всеки, които могат да бъдат използвани за пазаруване от електронния магазин на www.3suisses.bg. По 8 ваучера ще бъдат изтеглени на 8, 15 и 22 март 2013г..
4.1.3. 30 /тридесет/ броя пухени завивки. По 10 пухени завивки ще бъдат изтеглени на 8, 15 и 22 март 2013г.

Механизъм за участие.
3.1. Участник може да се включи в играта само и единствено след като се регистрира в интернет сайта www.facebook.comи приемат приложението „3Suisses ти подарява...“на Facebook страницата на “За Жената”.
3.2. За да валидира своето участие в томболата за наградите, всеки участник трябва да изпълни следните последователни стъпки:
3.2.1. Да хареса страницата на Наградната игра;
3.2.2. Да потвърди своето съгласие, че предоставя своя електронен адрес, на който да получава бъдещи рекламни и търговски съобщения от Организатора;
3.2.3. Да покани не по-малко от 10 /десет/ свои приятели във Facebook да се включат в Играта;
3.2.4. Да сподели на своята стена във Facebook 1 стил от модната колекция на Организатора като кликне върху 1 от 6 предложени бутона.

За повече информация и участие, кликнете тук.

събота, 2 март 2013 г.

Спечели книгата "Вкусно с Йоли" на Йоланта ДелибозоваСпечели книгата "Вкусно с Йоли" на Йоланта Делибозова с автограф от нея! В началото на всяка седмица Йоли ще избира рецепта от www.24kitchen.bg, която трябва да приготвиш, да направиш снимка на ястието и да я изпратиш на email адрес 24kitchenbg@gmail.com, за да бъде публикувана в специален Facebook албум. На края на седмицата Йоли ще избира победител от всички, изпратили снимка.
Критериите за участие са следните: ястието трябва да изглежда привлекателно, вкусно и красиво оформено. Добре е снимките да са качествени. Търсим естетиката в храната. Най-важното условие е да вложите собствена фантазия и да не се опитвате да копирате видяната рецепта по телевизията. Не се притеснявайте да провокирате фантазията си. Също така може да вложите нещо свое във всяка една рецепта. Както казва Йоли: "Най-важно е да влагаме собствено въображение."

За повече информация и участие, кликнете тук.

Влез в "Света на Оз" и спечели 15 супер наградиПодреди пъзела и се регистрирай за участие в томболата за спечелването на 15 страхотни награди!

За да се участваш в томболата, трябва да наредиш последователно трите части на фантастичния пъзел на Оз, като започнеш от лявата. Само когато всички парчета на лявата част от пъзела се намират на правилните си места, пред теб ще се открие средната третина от него, а след нейното подреждане и дясната.
След като подредиш пъзела, ще се появи бутон "Регистрирай ме". Кликни върху него и попълни внимателно всички полета. След това потвърди желанието си, като натиснеш бутон "Регистрирай ме".

Играта е с начална дата: 01.03.2013 г.
Крайната дата на играта е: 07.03.2013
Печелившите се теглят на томболен принцип на 08.03.2013г и се обявяват на страницата на играта в същият ден, не по-късно от 14:00 часа.

Наградите се предоставят от "Форум Филм България" и са:
- 5 броя оригинални тениски, с визия от филма "Оз: Великият и могъщият"
- 10 двойни билета за прожекция на филма "Оз: Великият и могъщият"

За повече информация и участие, кликнете тук.

Пълен списък с игрите, публикувани тази седмица

Приятели, поради голямото количество игри, които публикувахме тази седмица, решихме да направим списък с всички тях. Правим го за да не пропуснете нито една игра и по този начин да се регистрирате във възможно най-много игри с награди. Успех!

1. Сподели, кое е любимото ти събитие в историята на България и спечели сладки награди от Победа

2. Спа център Мистик раздава награди - масажна лице, аеробика и сауна, аромасаж, педикюр и фитнес и сауна посещения

3. Спечелете комплекти за кафе или чанти за пазар от Jordani Cafe

4. Спечели страхотни награди за своето колело

5. Спечели страхотно зимно яке DIEL SPORT или супер седмична награда

6. Спечели всяка седмица кашон от любимият ти Star Snacks вкус

7. Фантазия раздава страхотни награди и СПА уикенди

8. Спечели 100 награди от играта на MAGGI® Моите Спагетини

9. Реши теста на Koketna и спечели топли награди

10. Спечелете страхотна козметична награда от Lancome за 8-ми март

11. Спечели ваучериза пазаруване за 100 и 50 лева от Дечко и Пакостник

12. 8 специални подаръка за 8-ми март от Casyopea

13. Спечели пералня, кухненски робот или термокана от Bosch и Mc. Bricolage

14. Спечели колело от H&M и Brick Lane Bikes

15. Спечели ексклузивни и уникални награди от H&M и Cosmopolitan

16. Спечелете страхотен комплект Versace Yellow Diamond

17. Спечели ваучер за козметика на стойност 100 лева

18. NOVA и Националната лотария раздават допълнителни награди във Facebook

19. Спечелете 5 броя телефони Samsung Galaxy S Advance

20. Искаш ли нов лаптоп? Спечели го!

21. Спечели X-Mini колонка от Ballantine's

22. Подарък за любимата дама - избери и спечели

23. "Сподели книга с Приятел" - спечели 100 книги от ViewSofia

24. Спечели таблет ACER Iconia B1-A71

25. Edna празнува рожден ден и подарява екскурзия до Париж, луксозно бельо и още супер награди


Сподели, кое е любимото ти събитие в историята на България и спечели сладки награди от ПобедаПериод на играта: 01-04 март 2013 г. Включително 04 март (до 23:59 часа).

За да се включи в играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:
•Да хареса Facebook страницата на „Победа” АД на интернет адрес: http://www.facebook.com/pobedaad;
•Да отиде на приложението „Кое е твоето любимо събитие от българската история?”.
•Да коментира адекватно по зададената тема, за да се включи в томболата.
•Трима, участника коментирали по зададената тема и избрани на случаен принцип ще получат награди с продукти от „Победа“ АД

Коментари, които не отговарят на зададената тема, не участват в жребия за спечелване на награди. В играта не се допускат коментари, съдържащи обиден език и нецензурни думи.

Включвайки се в играта, участниците се включват в томболата за следните награди:
•3 награди с продукти от „Победа“ АДВсяка включва 3 бр. крекери „Победа” (по един пакет от всеки предлаган вкус) + 2 бр. вафли Everest Peanut Winner + 1 бр. кутия бонбони „Черноморец”

За повече информация и участие, кликнете тук.

петък, 1 март 2013 г.

Спа център Мистик раздава награди - масажна лице, аеробика и сауна, аромасаж, педикюр и фитнес и сауна посещенияЗа да видите трите стъпки за участие, кликнете на всяко от изображенията ;)За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечелете комплекти за кафе или чанти за пазар от Jordani CafeИграта стартира на в 0:01 часа на 25.02.2013г. и е с продължителност 20 дни.
Играта приключва в 23:59ч. на 16.03.2013г. Всякакви участия след този срок ще се считат за невалидни.

Наградите в Играта са:

50 броя чанти за пазар
3 броя комплекта еспресо чаши и килограм кафе.

Участието в Играта не е обвързано с покупка.
Механизъм:

Желаещите да участват в Играта на „Джордани ЕООД” трябва да харесат, натисне бутона “like” на фен Facebook страница на Джордани ЕООД, намираща се на адрес http://www.facebook.com/pages/JordaniCafe/132189753524357?sk=app_413421778752092, и да приемат апликацията на Джордани;
Всеки, който хареса Facebook страница на Джордани ЕООД, може да участва в играта, която е достъпна през Facebook страница на Джордани ЕООД.
Всички съществуващи „фенове” към 23:59 часа на 25.02.2013г. - също могат да участват в играта.
Всеки желаещ има право да се регистрира и да се включи в играта само веднъж. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично" вместо Участниците.

За повече информация и участие, кликнете тук.

Спечели страхотни награди за своето колелоСтягате ли велосипедите за новия сезон? Малко остана!
А имате ли идеи кои веломаршрути ще покорявате?
Имаме предизвикателство за вас: качете най-интересната и оригинална ваша снимка от любим ваш веломаршрут в България, и споделете къде се намира, с каква трудност е, за колко време се изминава... или каквото друго пожелаете! (може да пускате и снимки от маршрути извън България, но няма да участват в класацията за наградите).

Поканете приятелите си да гласуват за вашата снимка. Трите снимки, получили най-много гласове (ще броим гласовете в Deed и харесвания във Фейсбук) ще донесат на притежателите си страхотни награди от верига магазини Стената

Първото място печели: раница Deuter Hydro Lite 2.0
Второ място: чантичка за колело
Трето място: First aid kit S Deuter

Очакваме снимките ви до 28 Март 2013. Гласуването ще е до 31 Март 2013. Резултатите от гласуването и победителя ще ги обявим на 1 Април в предизвикателството, и на нашата Фейсбук страница.
Я да видим кой ще се сдобие с нова вело екипировка :)

За повече информация и участие, кликнете тук.