вторник, 29 март 2016 г.

Спечелете 5 комплекта по 31 ваучера за кафе, 3 пакета кафе на зърна VIVA и 5 чаши VIVA от OMV


VIVA CAFЕ БАРИСТА ШАМПИОНАТ 2016 ИГРА

Oт 29 март 2016 г. до 28 април 2016 г., клиентите на OMV България имат възможност да подкрепят участниците във VIVA Cafe Бариста Шампионат 2016, който OMV организира за своите служители и да спечелят атрактивни награди.  
Всеки клиент на компанията може да гласува с личния код, записан на фланелката на служителя, приготвил кафето му чрез SMS на номер 12800 на цена 0.15 лв. с ДДС или във Facebook страницата на OMV България на www.facebook.com/OMVBulgaria чрез коментар под публикация за шампионата, като посочи личния код на избрания от него OMV служител.
С всяка закупена кафе напитка, клиентите на OMV България могат да изразят своята подкрепа към служителя, приготвил кафето му, като имат право да гласуват неограничен брой пъти до приключване на обявения период, а с всяко гласуване увеличават шансовете си да спечелят една от следните вълнуващи кафе-награди:
Три броя големи награди: Всяка една от големите награди се състои от 31 ваучера, всеки от които може да се използва за получаване на безплатна VIVA Cafe напитка по избор в продължение на 31 дни от датата на получаването им.
 
Три пакета VIVA кафе на зърна в опаковка от 250 грама.
 
Пет оригинални чаши с логото на VIVA.
 
Пълни условия за участие в играта "VIVA CAFE БАРИСТА ШАМПИОНАТ 2016" може да намерите тук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар