сряда, 30 март 2016 г.

Спечелете 5 чудесни козметични награди от Eucerin


Играта продължава до 12 април 2016 г.

Известно е, че излагането без защита на UVA и UVB лъчи може да има краткосрочни и дългосрочни негативни естетични и здравословни последствия. UV лъчението, особено UVA лъчите, присъстват през целия ден, всеки ден, независимо от сезона или дали например е облачно, поради което защитата от слънце за лице вече трябва да е част от дневния режим за грижа на кожата, подобно на всички останали продукти.
Една особено уязвима група са хората с мазна, склонна към акне кожа – този тип кожа е освен най-разпространения, за съжаление и най-податливия на слънчеви увреждания вид. Допълнително усложнение идва и от факта, че много хора, които имат такава кожа, всъщност избягват умишлено слънцезащитни продукти, защото след нанасянето им у тях остава усещането за допълнително, нежелано омазняване. 
На този проблем Eucerin намериха решение с разработването на ултра лекия Eucerin® Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch. Предлага се в два фактора - SPF 30 и 50+ и е с гел-крем текстура.
Днес сме готови не само да ви представим това спасително решение, а и да ви го подарим в Клуба на момичетата! Пет от вас ще могат да изпробват лично продуктите, за което е нужна единствено регистрация и малко късмет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар