понеделник, 28 март 2016 г.

Спечелете два чудесни градски велосипеда от J&B


ИГРАТА "J&B BARTENDER GURU” СЕ ПРОВЕЖДА НА FACEBOOK СТРАНИЦАТА HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/JBBULGARIA В ПЕРИОДА ОТ 24.03.2016 Г. ДО 01.05.2016 Г. ВКЛЮЧИТЕЛНО („ПЕРИОД НА ИГРАТА") НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

В ИГРАТА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ САМО ДЕЕСПОСОБНИ ЛИЦА, НАВЪРШИЛИ 18 ГОДИНИ, КОИТО СА СЕ РЕГИСТРИРАЛИ С ДВЕ ИМЕНА, ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР И E-MAIL АДРЕС В ПРИЛОЖЕНИЕТО "J&B BARTENDER GURU" НА FACEBOOK СТРАНИЦАТА НА J & B BULGARIA HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/JBBULGARIA И СА ПРИЕЛИ УСЛОВИЯТА НА FACEBOOK ПРИЛОЖЕНИЕТО. УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ ИЗИСКВА ПОКУПКА.

УЧАСТНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ДОСТЪПЯТ FACEBOOK ПРИЛОЖЕНИЕТО НА FACEBOOK СТРАНИЦАТА НА ИГРАТА HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/JBBULGARIA, СЛЕД КОЕТО ДА ИЗГЛЕДАТ ПОНЕ ЕДИН ОТ ВИДЕОКЛИПОВЕТЕ, ПУБЛИКУВАНИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО И ПОДРЕДЯТ В ПРАВИЛНАТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ВЕРНИТЕ ОТГОВОРИ НА ЗАДАДЕНИЯ КЪМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВИДЕОКЛИПОВЕТЕ ВЪПРОС, И СЛЕД ТОВА ДА ПОПЪЛНЯТ РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА.

ВСЕКИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ, КОИТО СА ОБЯВЕНИ ЗА ПЕЧЕЛИВШИ ПО РЕДА НА РАЗДЕЛ ІІ ОТ НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ („ПОБЕДИТЕЛИ”) ИМА ПРАВО ДА ПОЛУЧИ СПЕЧЕЛЕНАТА НАГРАДА.
НАГРАДНИЯТ ФОНД СЕ СЪСТОИ ОТ ДВА ГРАДСКИ ВЕЛОСИПЕДА.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар