вторник, 18 октомври 2016 г.

Спечелете ваучер за пазаруване от Benetton на стойност 400 лв и 4 комплекта C-THRU ТENDER LOVE


Eсента е вдъхновяваща за C-THRU и колегите ни от GRAZIA, които отварят октомврийския календар с лансиране на нов аромат и една специална кампания. Но първо няколко думи за нея…
Вдъхновена от модата и умението да изградим собствен стил, кампанията C-THRU MAKE A STATEMENT насърчава жените , които познават модните тенденции, да изразят своя личен стил, да не следват модата сляпо, а да бъдат креативни и да се забавляват с нея.
Как да участваш? Ако и ти си от същата fashion порода, не пропускай да споделиш своето усещане за мода и стил под формата на авторска снимкa с #cthrumakeastatement на facebook страницата на GRAZIA. Имаш време за участие от 3 до 28 октомври 2016г..
Лесно e! Покажи ни любимия си аутфит, актуалния си стил, умението да комбинираш дрехи и аксесоари с #cthrumakeastatement
 под седмичния анонс на играта, което моментално те записва за участие в жребий с много награди.
В края на всяка седмица екипът на GRAZIA, заедно с любимите ни модни блогърки –  Звезделина от Mintstories.com и Цвети от Сvetybaby.com, ще избират 4 oт най-стилните снимки, които печелят награда – комплект тоалетна вода и део от новия аромат C-THRU ТENDER LOVE.
Както всички предходни лансирания на марката, и TENDER LOVE има своята неподправена индивидуалност. Свежата и женствена композиция започва с връхни нотки сочна круша, искряща мандарина и бергамот. В сърцето на аромата се прокрадват изтънчени акорди виолетка, жасмин и лотосов цвят, а финалът идва с топлия и много женствен подпис от мускус, кехлибар и ванилия.
На 31 октомври, от всички участвали снимки, нашето звездно жури ще избере само една, която ще донесе на своя автор ваучер за пазаруване от Benetton на стойност 400 лв. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар