събота, 18 март 2017 г.

Спечелете прахосмукачка робот ROOMBA, 3 уикенда и още чудесни награди


Открий най-бързо двойките карти и спечели награди

От днес до 30 март 2017 в играта на az-jenata.bg ще можете да проверите бързината и находчивостта си като откриете за възможно най-кратко време двойките карти.
Награди:

1 х прахосмукачка робот ROOMBA 616 от IROBOT

3 х уикенд от Green Life

  • Уикенд в Green Life Ski & SPA Resort - Банско - 2 нощувки за двама със закуска и ползване на термалната зона на СПА центъра в периода 20 април - 30 септември;
  • Уикенд в Green Life Family Apartments - Пампорово - 2 нощувки със закуска за двама в периода 20 април - 30 септември;
  • Уикенд в Green Life Beach Resort - Созопол - 2 нощувки за двама с включена закуска в периода 1 юни - 30 юни или 28 август - 15 септември;

8 х освежаващ гел - сорбе малина от Docteur Renaud

3 х ваучер на стойност 30 лв. от apteka.puls.bg
(Ваучера може да се използва до 30.06.2017 г.. Ваучера не може да се използва на части и ако сумата се превиши, се доплаща)

*На участниците, спечелили предметна награда на стойност над 30 лева, организаторът осигурява служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, във връзка с деклариране на доходите от парични и предметни награди, съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица.
След като отворите всички двойки карти имате две опции – да се пробвате отново за по-кратко време или да регистрирате резултата си, като натиснете бутона "Запиши резултат".

Записването става с попълване на кратка регистрационна форма.
След като се регистрирате, резултатът ви веднага се показва в колона „временно класиране“.
Няма ограничения в броя на участията на всеки един участник. Ако не харесвате резултата си и смятате, че може да се справите по-добре, опитайте отново и се запишете пак!
На 31 март 2017 ще изтеглим на лотариен принцип печелившите в играта на az-jenata.bg. Резултатът ще бъде публикуван в az-jenata.bg и Facebook страницата на сайта.

Късметлите ще бъдaт уведомени по е-mail и телефон, които сa подали при регистрацията си за играта. Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 5 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, az-jenata.bg си запазва правото да изтегли друг/и печеливш/и според описаните по-горе условия.
Служители на ИНВЕСТОР.БГ и техни роднини нямат право да участват за наградния фонд.
Az-jenata.bg си запазва правото да прави промени в условията на играта по всяко време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар