понеделник, 8 януари 2018 г.

Спечелете 3 матрака Симеонов


С целувка? С любима песен? А може би с изненадващ подарък? Каквото и да е твоето най-сладко събуждане, разкажи ни за него и всяка сдемица това ти носи шанс да спечелиш модерен луксозен матрак от Симеонов! Всяка седмица  до 2 февруари БГ РАДИО и Матраци Симеонов ти дават възможност да спечелиш нов матрак! Включи се в играта "Най-сладкото събуждане" като ни разкажеш история на твое незабравимо събуждане. Всека сутрин Симо и Боги споделят най-очарователните истории на сладки или романтични събуждания, които сте ни разказали, а всеки  петък в Стартер с томбола ще бъде определено  и обявено името на печелившия от всички участници за седмицата.
Матраци Симеонов предлага само качествени продукти. Фирмата работи по най-високи стандарти и се стреми непрекъснато да усъвършенства производствените си технологии. Вдъхновението за фирма Матраци Симеонов е здравият сън и подновената жизненост. Матраци Симеонов откри тайната на добрия сън – матраци, които прегръщат нежно човека и грижовно отнемат напрежението, натрупано в тялото през деня.
Играта продължава 4 седмици, като в първите две седмици всички участници имат шанс да спечелят  Антицелулитен матрак от 22-26 януари наградата е Матрак Алое Вера и от 29 януари- 2 февруари може да спечелите Матрак Бамбук.


2 коментара:

  1. Най-сладкото ми събуждане е ,когато след дълъг и изморителен ден се наспя пълноценно и с първите слънчеви лъчи,моята 3 годишна дъщеричка,която обожава да спи при мама и тати,ме събуди с нежни целувки и прегръдки.Ставаме прави ароматно кафе и събуждаме тати.Незабравими моменти.

    ОтговорИзтриване
  2. Най-сладкото ми събуждане е ,когато след дълъг и изморителен ден се наспя пълноценно и с първите слънчеви лъчи,моята 3 годишна дъщеричка,която обожава да спи при мама и тати,ме събуди с нежни целувки и прегръдки.Ставаме прави ароматно кафе и събуждаме тати.Незабравими моменти.

    ОтговорИзтриване