ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете външни батерии, колонки, слушалки, тениски

Спечелете външни батерии, колонки, слушалки, тениски

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ
“ЕСЕН С HAPPY CALL ПЕСЕН

1. ПЕРИОД НА КАМПАНИЯ
09.00ч. на 01.10.2020 г. – 23.59 ч. на 15.11.2020г.

2. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА
„Българска телекомуникационна компания“ EАД, наричана по-долу VIVACOM, БТК или Организатор.

3. УЧАСТНИЦИ В ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ
В кампанията могат да вземат участие всички физически и юридически лица – абонати на VIVACOM – страна по договор за предоставяне на мобилни услуги, както и потребители на предплатени мобилни услуги на VIVACOM, които имат активен абонамент за услугата Happy Call.

4. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ
Територията на Република България.

5. УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА
Всички абонати на VIVACOM, които имат активна Happy Call услуга, могат да участват в кампанията като закупят поне една нова мелодия от целия каталог на услугата на цена 1.80лв. с ДДС. Абонати на VIVACOM, които нямат активна Happy Call услуга, могат да я активират с цена от 0.60лв. с ДДС и да закупят която и да било мелодия от каталога на услугата на цена 1.80лв. с ДДС за участие в кампанията.

Всеки абонат може да участва в тегленето само и единствено, ако е поръчал мелодия през периода на кампанията. Важи само за ново абониране, а не за подновяване на абонамент към вече активна мелодия. Всеки абонат може да спечели само една награда в рамките на едно седмично теглене. Ако клиент закупи нова мелодия, може да се включи в следващо теглене и така до края на кампанията.

За да е валидно участието в кампанията, абонатите, след закупуването на мелодията, трябва да потвърдят участието си и да се съгласят за използване на личните им данни на http://happycall.bg/Main/Agree.

В случай, че абонат желае да закупи мелодия в периода на провеждане на играта, но не желае да участва в инициативата, следва да заяви отказа си като изпрати имейл на адрес happycall@vivacom.bg или като не се съгласи с използване на личните му данни.

6. Награди

За периода на кампанията са:

– 5 броя Mojipower Външна батерия – различни модели (Панда, Маймуна или робот). Избират се на случаен принцип;

– 2 броя Cellular Line Колонка Sparkle;

– 1 брой Cellular Line Слушалки TWS Shadow;

– 2 броя DARA’s T-shirts;

– 2 броя CD албуми на Mihaela Marinova;

– 2 броя CD албуми на Pavell & Venci Venc’.

Наградите се разпределят като в края на всяка седмица от кампанията се изтеглят двама печеливши участници и 2 техни резерви, като всеки от тях получава по една награда на случаен принцип. Визуализациите на наградите са с илюстративна цел.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ