ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 100 броя омекотител Silan Fresh Sky

Спечелете 100 броя омекотител Silan Fresh Sky

Играта продължава до 6 януари 2021 г.

Регистрирай се за безплатен тест на Silan Fresh Sky Омекотител за тъкани*
100 от Вас ще имат възможността да тестват Silan Fresh Sky Омекотител за тъкани, 900 мл

В периода 04.01-06.01.2021 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 100 участника от регистриралите се ще получат за тест Silan Fresh Sky Омекотител за тъкани, 900 мл. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.

Повече за продукта:

Насладете се на релаксиращо чувство на разходка в свежа утрин със Silan Fresh Sky ободряващ дълготраен аромат, който успокоява сетивата Ви. Silan Fresh Sky глези Вас и дрехите Ви с усещане за свежест – благодарение на дълготрайния си аромат (до 140 дни при съхранение в гардероб) и извънредната мекота, която придава на дрехите. Уникалните двукамерни парфюмни капсули на Silan се активират при всяко Ваше движение, осигурявайки допълнителна свежест.

*Регистрацията за Тест на продукт е възможна от 09:00 ч. на датата 04.01.2021 до 24:00 ч. на датата 06.01.2021. Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Участникът ще получи линк към въпросник и ще бъде помолен да даде своето мнение за продукта, който е получил за тест в определен срок.

Бройката на продуктите, които се предоставят за тест е 100 бр. 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ