ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 250 лв от Vivre

Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 250 лв от Vivre

Играта продължава до 13 януари 2021 г.

Когато имаш Легендарни Дни, имаш и Легендарен Giveaway! ✨

Добави към Любими продуктите, които обичаш най-много и можеш да спечелиш 250 точки  на стойност 250 лв, с които можеш да закупиш идеалните артикули за дома си през новата година.

Какво трябва да направиш:
1. Добави любимите си продукти към Любими;
2. Остави ни в коментарите връзките към 3 от тези продукти;
3. Публично сподели конкурса на страницата си във Facebook.

Всяко лице, навършило 18 години, може да участва в конкурса. Служителите на Организатора, както и техните съпрузи и роднини до 4-та степен, нямат право да участват в този Конкурс.

Наградите, предлагани от Организатора, са следните: Общата стойност на наградата е 250 лв.

Тегленето ще се проведе на 14.07.2021 г. чрез приложението random.org и победителят ще бъде обявен в същия ден, на страницата на организатора във Facebook.

Ако Организаторът няма да се свърже с победителя до 31.01.2021 г., поради липса на данни за контакт или неправилно предоставяне, победителят ще изпрати имейл до marketing@vivre.eu до 31.01.2021 г., за да му предостави с подробности за притежаването на наградата.

Победителят няма да извърши никакви други допълнителни плащания и няма да понесе никакви допълнителни разходи, освен предвидените в закона.

Организаторът на конкурса ще преведе в държавния бюджет данъка при източника, приложим за индивидуалните доходи, идващи от промоционалните кампании, съгласно разпоредбите на Закон №. 227/2015 относно Фискалния кодекс.

Организаторът не носи отговорност за плащането на други данъци, мита, финансови задължения, свързани с предлаганата награда, като това е отговорност на победителя.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ