ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 4 кашона с продукти Sweet Plus

Спечелете 4 кашона с продукти Sweet Plus

играта продължава до 22 януари 2021 г.

🎁🎁ПОДАРЪЦИТЕ не свършват до тук! 🎁🎁

Дори през месец януари сме Ви подготвили сладка игра, от която може да спечелите 1 от 4️⃣ кашона 📦 пълни с лакомства с марка „Sweet Plus“.

За да се включите в играта „Любимите бисквити Sweet Plus“ е нужно да:
🍪 харесате и споделите промоционалния пост;
🍪 в коментар под поста да отговорите на въпроса: Кои са любимите Ви бисквити с марка Sweet Plus“? 

Победителите, 4 (четирима) на брой, ще спечелят по 1 подаръчен кашон с промоционални продукти с марката Sweet Plus. Четиримата (4) печеливши ще бъдат определени на 22.01.2021 г., на случаен принцип – чрез томбола, и обявени до 17:00ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД. Изтегленият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение на Facebook/ Инстаграм страницата на „ЗИВ“ ЕООД в 7 (седем) дневен срок от датата на обявяване на печелившите, в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника, на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 20 (двадесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ