ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 ваучера по 100 лв. от мебели Виденов

Спечелете 3 ваучера по 100 лв. от мебели Виденов

Играта продължава до 31 януари 2021 г.

GIVEAWAY 🎁

📣 Нека нашата ИГРА НА СТИЛОВЕ започне сега! Три прекрасни дами Елена Брусарска / Elena Brusarska, MONA и PolinaSofia  влизат в оспорвана надпревара и ще „премерят стилове“ в една епична битка за най-страхотната дневна!

Кой е най-стилният интериор – решавате ВИЕ. Гласувайте за дневната, която ви харесва най-много и отново ВИЕ може да спечелите една от трите ни страхотни награди – ваучер за обзавеждане от нас.

Всеки участник в Играта трябва да изпълни следните условия в специалната страница на играта /https://videnov.bg/game/interiors/, за да има право да вземе участие в томболата:

– Участниците трябва да последват линка и да влязат в сайта на Мебели Виденов, да гласуват за един от трите интериора на Полина, Мона, Елена.

– При гласуване в прозорец за регистрация е необходимо да посочат име, телефон и имейл адрес.

С участието си в играта, участниците изразяват своето съгласие с общите условия и предоставят своите данни за маркетингови цели.

Общият брой награди е 3 /три /карти ваучер Виденов на стойност 100 лв. /всеки/. За повече информация във връзка с използването на ваучера можете да се свържете с нас на 0892 90 90 92 или да посетите нашия сайт videnov.bg/voucher

Условия за Карта ваучер Виденов https://videnov.bg/voucher

Играта се организира и провежда само за територията на Република България.

Всеки, изпълнил правилно условията на Играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в тегленето на томбола за спечелване на една от 3-те награди. Тегленията ще се извършват на лотариен принцип в присъствието на нотариус.

Участник може да спечели най-много една награда.  

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ