ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 100 награди – бира за 1 година и 10 000 комплекта чаши Ариана

Спечелете 100 награди – бира за 1 година и 10 000 комплекта чаши Ариана

Играта продължава до 31 март 2021 г.

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията от общите правила, е необходимо:

Да закупи някой от следните артикули: Ариана кен 0.5л; стъклена бутилка Ариана 0.5л; Ариана пластмасова бутилка 1.2л; Ариана пластмасова бутилка 2л или Ариана пластмасова бутилка 2.3л с промоционален етикет.
Да провери сричката под капачката на бутилката или езичето на кена и да запази капачкатa/езичето на кена.

В случай че събере всички срички “А“, “РИ“, “А“ и “НА“ , изписващи „Ариана“, да се обади на тел: 0800 11 330 и да регистрира наградата си комплект от 4 чаши Ариана на безплатната потребителска линия на „Загорка“ АД.

В случай че събере всички срички “НА“, “ПРА“, “ВЕ“, “НА“, “ОТ“, “СЛЪН“ и “ЦЕ“, изписващи „Направена от слънце“, да се обади на тел: 0800 11 330 и да регистрира наградата си от 365бр. Ариана кен 0.5л на безплатната потребителска линия на „Загорка“ АД.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците, са общо 10100, от които:
– 10 000 комплекта от 4 чаши Ариана;
– 100 големи награди от по 365 бр. Ариана кен 0.5л.

Комбинацията от капачки или езичета на кенове, изписващи „Ариана“, печелят 1 комплект от 4 чаши Ариана.

Комбинацията от капачки или езичета на кенове, изписващи „Направена от слънце“, печелят 1 голяма награда от по 365 бр. Ариана кен 0.5л.

Със събирането на комбинацията от капачки или езичета на кенове, изписващи „Ариана“, печелиш 1 комплект от 4 чаши Ариана.

Със събирането на комбинацията от капачки или езичета на кенове, изписващи „Направена от слънце“, печелиш 1 голяма награда от по 365 бр. Ариана кен 0.5л.

Сричките се намират под езичето на кена и под капачките на всички бутилки Ариана светло с промоционален етикет.

Всяка награда комплект от 4 чаши Арина ще бъде доставена с куриер на посочен адрес в срок до 30.04.2021 г. За да получите наградата си, трябва да предоставите правилната комбинация от капачки и/или езичета на кенове и да попълните приемо-предавателен протокол, удостоверяващ връчването на наградата.

Всяка от големите награди от по 365бр. Ариана кен 0.5л ще бъде доставена с куриер на посочен адрес в срок до 30.04.2021 г. За да получите наградата си, трябва да предоставите правилната комбинация от капачки и/или езичета на кенове и да попълните приемо-предавателен протокол, удостоверяващ връчването на наградата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

7 comments

 • Силвия

  От кой се поема доставката ?

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   доставката се поема от организатора на играта „Ариана“.

   Поздрави

 • Кремена

  На езичетата няма никъде нищо. Къде точно да търсим буква? На пластмасовите капачки на всяка има нещо, а на езичетата – нищо.

 • Валя Панчева

  Имам срички за чаши. От кои магазини в гр. Плевен мога да ги получа? Благодаря!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние не сме организатор на играта, но Ви съветваме да прочетеет правилата, защото чашите се доставят в куриер от организаторите от Ариана.

   Поздрави

 • Антоанела Димитрова

  Мисля че играта е пълна подигравка с нас, вашите клиенти. С помощта на много приятели, колеги, съседи и роднини(от различни квартали в София) се опитах да събера сричките поне за комплект чаши, но мисията се оказа невъзможна. Сега седя сред безброй капачки и се чудя на собствената си глупост : да повярвам в подобна игра?! Със сигурност знаех, че бирите няма да са за случайни хора, но в цяла София чак да не се намери и едно „ри“ за комплект чаши… това е прекалено и доста невероятно!?! Не че ми трябват, но е нереално да е по-лесно да спечелиш джакпота от тотото отколкото тях :))) А съм и късметлийка по принцип….. Съжалявам, че ви се вързах – моя грешка, която разбира се няма да повторя!!!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние не сме организатор на играта. Ние събираме игрите с награди на едно място за Вас, нашите потребители.

   Този коментар трябва да го насочите към организаторите от Ариана 🙂

   Желаем Ви късмет!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ