ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни награди от KIKKOMAN

Спечелете чудесни награди от KIKKOMAN

Азиатска Нова Година, 08-14.02.2021 г.: ПРАВИЛА

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА НА КИКОМАН „АЗИАТСКАТА НОВА ГОДИНА“, КОЯТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 08 ДО 14 ФЕВРУАРИ 2021 г.

С участието си в Играта Участниците приемат условията на изложените по-долу Oфициални правила на Играта.

Част 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА

  1. Играта на KIKKOMAN „АЗИАТСКАТА НОВА ГОДИНА“ е организирана от името на „ВК Комерсиал Европродукт” ООД и Kikkoman Trading Europe GmbH, със съдействието на „Левел Уан“ ЕООД, с адрес: София 1124, ул. „Стара планина“ 16, като един от администраторитe на Facebook страницата на Kikkoman България www.facebook.com/KikkomanBulgaria за периода 08 – 14 февруари 2021 г., и наричан по-долу Администратор или Организатор на Играта, и „ВК Комерсиал Европродукт” ООД, като официален дистрибутор за България на продуктите с марка Kikkoman, и наричан по-долу Дистрибутор.
    1. В Играта „АЗИАТСКАТА НОВА ГОДИНА“ Организаторът отговаря за осъществяването на контакт с победителите, съгласно условията и общите Правила, посочени по-долу и след съгласието на участниците в играта по силата на записаното в Част 4 от настоящите Правила.
    1. В Играта „АЗИАТСКАТА НОВА ГОДИНА“ Организаторът отговаря за изпращането и доставянето на наградите до участниците, определени за победители по силата на записаното в Част 4, Част 8 и Част 9 от настоящите Правила.

Част 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу Правила на Играта, наречени Официални правила на Играта.

2.2. Официалните правила са публикувани и достъпни на следния адрес: ПРАВИЛА.

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила на Играта, като промените влизат в сила след публикуването им на www.facebook.com/KikkomanBulgaria.

2.4. С участието си в Играта участниците се обвързват с настоящите Официални правила на Играта и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Играта.

2.5. Участието в Играта е безплатно и не е обвързано с покупка.

Част 3. УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА

3.1. В Играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице с местоживеене в Република България, приело Официалните правила на Играта, с изключение на служителите на Kikkoman Trading Europe GmbH, „Левел Уан“ ЕООД, „ВК Комерсиал Европродукт” ООД и обслужващите Kikkoman Trading Europe GmbH агенции, както и всички свързани с тях лица.

Част 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Играта има право да участва всяко пълнолетно физическо лице, което отговаря на условията по Част 3 по-горе.

4.2. В Играта не могат да участват членовете на семейството (деца, родители, брат, сестра, съпруг, съпруга) на служителите на Kikkoman Trading Europe GmbH, „Левел Уан“ ЕООД, „ВК Комерсиал Европродукт” ООД и обслужващите Kikkoman Trading Europe GmbH агенции.

4.3. Участието в тази Игра включва пълно, изрично и недвусмислено запознаване и приемане на настоящите Правила. Всички лични данни ще бъдат третирани съгласно действащата нормативна уредба по отношение защитата на личните данни.

4.4. Всеки потребител на Facebook, който отговаря на горе-описаните условия, има право да участва, като с участието си в Играта потвърждава, че:

4.4.1. съгласява се името му да бъде публикувано във Facebook страницата на Kikkoman: www.facebook.com/KikkomanBulgaria, в случай че е избран за победител;

4.4.2. съгласява се Kikkoman и/или Организаторът на Играта да се свърже с него/нея посредством лично съобщение във Facebook, за да получи неговия/нейния пощенски адрес, на който да изпрати наградата, ако съответният участник е сред победителите;

4.4.3. е български гражданин или постоянно пребиваващ в България;

4.4.4. да е най-малко на 18 навършени години;

4.4.5. гарантира, че правата върху коментарите по време на Играта са изцяло негови;

4.4.6. коментарът му/ѝ на Facebook страницата на Kikkoman www.facebook.com/KikkomanBulgaria не е расистки, вулгарен, порнографски, рекламен или такъв, който да подтиква към насилие, не предизвиква насилие и не насърчава незаконни практики, не е против установените от Facebook препоръки за публикуване на съдържание;

4.4.7. потвърждава, че е прочел и разбрал тези Официални правила и се съгласява да ги спазва.

Част 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

5.1. Играта е валидна от 08.02.2021 г. до 14.02.2021 г., 23:59 ч. и ще бъде организирана и проведена онлайн на Facebook страницата на Kikkoman: www.facebook.com/KikkomanBulgaria.

5.2 Организаторът си запазва правото да промени датата на провеждане на Играта. Всяка промяна на условията по настоящия регламент ще бъде съобщена на Facebook страницата на Kikkoman www.facebook.com/KikkomanBulgaria и влиза в сила от датата на публикуване на промяната.

Част 6. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

6.1. За да участват за наградите в Играта, участниците трябва да публикуват коментар под поста във Facebook страницата на Kikkoman www.facebook.com/KikkomanBulgaria, описан детайлно в т. 6.2., като под този пост участниците трябва да оставят като коментар отговор на въпроса „Кое е любимото ти азиатско ястие със соев сос?“ и дадат кратко описание на рецептата му, съгласно описаното в т. 6.2.

6.2. Постът, който участва в Играта и под който участниците трябва да публикуват своите коментари до 23:59 ч. на 14.02.2021 г., за да участват за спечелването на награди в Играта, е както следва: Пост 1, публикуван на 08 февруари 2021 г., анонсиращ Играта и със следния текст: „ИГРА! Това е специалната ни седмица на Азиатската Нова Година! До неделя, 14 февруари, сподели като коментар под този пост кое е любимото ти азиатско ястие със соев сос + кратко описание на рецептата му и може да спечелиш някоя от страхотните ни награди: 2 ваучера о 50 лв. за Happy Delivery; 12 специални Kikkoman диспенсъра; 12 керамични азиатски купички за соев сос; 12 комплекта детски клечки за суши. Правилата са тук: ЛИНК #Kikkoman #soysauce #foodloveskikkoman #seasoningyourlife #foodlover #tastyfood #StayHome #StaySafe #HomeMadeFood #ВкъщиВинагиЕНайВкусно #newchallenge #AsianNewYear #ox #game #prizes“.

6.3. По време на Играта и за целия ѝ период (08-14.02.2021 г.) ще бъдат раздадени общо 38 награди, които не са обвързани с покупка и са разпределени както следва:

6.3.1. За целия период на Играта (08-14.02.2021 г.) на случаен принцип ще бъдат избрани 2 победителя, които ще спечелят по един ваучер на стойност 50 лв. за онлайн поръчка в Happy Delivery, или общо два (2) ваучера за периода на Играта;

6.3.1.1. Условията за ползване на ваучер за Happy Delivery (промо код) са:

6.3.1.2. Промокодът важи от 14.02.2021 до 14.04.2021 г. и важи от 11:00 до 22:00 ч. в съответния период.

6.3.1.3. Отстъпката от 50 лв.  не се комбинира с опцията Carry Out (взимане от място с 10% отстъпка), ползва се една от двете отстъпки.

6.3.1.4. Промокодът важи само за онлайн поръчки направени от мобилното приложение на Happy Delivery или сайта https://dostavka.happy.bg/

6.3.1.5. Промо кодът  се ползва еднократно.

6.3.1.6. Отстъпката не се комбинира с други промоции и отстъпки, обявени от Happy Delivery.

6.3.1.7. Градовете, в които Happy Delivery извършва доставка, са София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе.

6.3.2. За целия период на Играта (08-14.02.2021 г.) на случаен принцип ще бъдат избрани 12 победителя, които ще спечелят по един празничен диспенсър Kikkoman, или общо дванадесет (12) диспенсъра за периода на Играта;

6.3.3. За целия период на Играта (08-14.02.2021 г.) на случаен принцип ще бъдат избрани 12 победителя, които ще спечелят по една керамична купичка за соев сос, или общо дванадесет (12) керамични купички за соев сос за периода на Играта;

6.3.4. За целия период на Играта (08-14.02.2021 г.) на случаен принцип ще бъдат избрани 12 победителя, които ще спечелят по един комплект детски клечки за суши, или общо дванадесет (12) комплекта детски клечки за суши за периода на Играта.

6.4. Победителите в Играта (общо 38 победителя за периода на Играта, 08-14.02.2021 г.) ще бъдат избирани на случаен принцип от всички участници, коментирали под съответния пост, описан в т. 6.2., и спазили изискванията на настоящите Правила:

6.4.1. Да отговарят на условията, описани в т. 6.2.;

6.4.2. Да са публикували наименованието на любимото си азиатско ястие със соев сос и да са описали накратко рецептата за неговото приготвяне;

6.4.3. Описаната рецепта да се отличава с оригиналност и да отговаря на условията за азиатско ястие и/или азиатски десерт, приготвени със соев сос.

6.5. Победителите в Играта ще бъдат избирани на случаен принцип от всички участници, коментирали под съответния пост, описан в т. 6.2., и спазили изискванията на настоящите Правила.

6.6. Победителите ще бъдат обявени в коментар под поста, описан в т. 6.2., на 15 февруари 2021 г.

6.7. Победителите трябва да изпратят лично съобщение с адресите и мобилните си телефони си, на които да им бъдат доставени наградите.

6.8. Лице не може да участва през множество акаунти във Facebook.

6.9. ВСЕКИ УЧАСТНИК МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ САМО ЕДНА НАГРАДА.

6.10. С публикуването на коментарите си по време на Играта (08 – 14 февруари 2021 г.), участниците се съгласяват техният коментар да бъде включен в лотария, за да може да бъдат изтеглени в жребия за разпределението на наградите.

6.11. Организаторът не поема отговорност за коментарите, публикувани от участниците в Играта, и си запазва правото да премахва всички коментари, които нарушават добрите нрави, и/или може да бъдат сметнати за обидни за трети лица, и/или противоречат на описаното в настоящите Правила.

6.13.1. Организаторът може да премахне коментар/-и при желание, от страна на потребител, обосновано в писмена форма или като лично съобщение на страницата във Facebook, или на email office@vk-bg.com.

6.12. Крайната дата на Играта е: 14.02.2021 г.  в 23:59 ч.

6.13. Няма да бъдат взети под внимание коментари, публикувани след посочения в т. 6.12. срок на Играта.

Част 7. НАГРАДИ

7.1. По време на Играта ще бъдат раздадени тридесет и осем (38) награди, описани в т. 6.3.

7.2. Не е позволено да се дават пари в брой или да се подменят наградите, предлагани в тази Игра.

7.3. Наградите ще бъдат изпратени на победителите след потвърждение, като победителите изпратят адреса си за получаване на наградата.

7.4. Лице, идентифицирано със същото име и/или със същия адрес, ще спечели само една награда.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ