ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете сноуборд, раница и ръкавици от 360mag и Monster Energy

Спечелете сноуборд, раница и ръкавици от 360mag и Monster Energy

Времето за зимни приключения е време за действия! Независимо дали използваш условията, както можеш или се оплакваш от вкъщи, че няма сняг, с Monster Energy сме решени да те мотивираме, като докараме зимните емоции директно в твоя дом и ти дадем възможност да спечелиш яки награди:

  • Monster Energy_Winter Snowboard Kit - 360mag Online Giveaway
    Monster Energy_Winter Snowboard Kit – 360mag Online Giveaway

    Сноуборд Rome SDS

  • Раница Ogio Tribune
  • Чифт ръкавици с Primaloft!

Питаш се как? Чети внимателно надолу.

ПРАВИЛА НА ИГРАТА

Стъпка 1: Прояви креативност и заснеми възможно най-оригиналния кадър с твоята екипировка у дома.

Важно: Няма значение дали ще пързаляш в блока или ще пиеш бира в хола с приятели екипиран за -20 С°, стига снимката да е от 2021 г. и да включва екипировката ти в домашни условия. Задължителен елемент в снимката е да присъства логото на Monster Energy. Това може да се постигне с Кен, стикер или по друг креативен начин. Важното е снимката да НЕ е монтаж и логото да НЕ е добавено на Photoshop или друг графичен редактор, а да е част от интериора, екипировката или друг обект от снимката.

Можеш да почерпиш вдъхновение от този материал: Наръчник на изолирането за любителите на зимни спортове

Стъпка 2: Сподели снимката във Фейсбук или Instagram като добавиш хаштаговете на играта #MonsterSnowboardBG и #360mag и харесаш профилите на MonsterEnergy и 360mag в Instagram.

Важно: Задължително условие за Фейсбук е когато качваш снимката да я направиш публична от настройките за поверителност, за да можем да я открием! Няма ограничение в броя качени кадри.

Продължителност: Играта “Сподели най-креативната си домашна снимка с екипировка и спечели” е с продължителност до 23:59 ч. на 15 март 2021 г.

Награди: Първа награда – сноуборд Rome SDS, втора награда – раница Ogio Tribune, трета награда – чифт ръкавици с Primaloft.

Присъждане на наградата: Екипът на 360mag.bg внимателно ще прегледат всички кадри и след гласуване ще изберат трите най-добри от тях, като техните автори ще получат по една от наградите, в съответствие с мястото на техния кадър в крайното класиране.

Важно: Името на тримата победители ще обявим на 16 март 2021 г. в специален пост във Фейсбук страницата на 360mag. Играта се организира от 360mag.bg. Наградите са предоставени от Monster Energy.

Галерия със снимки: След приключването на играта, в сайта 360mag.bg ще качим специална селекция с най-добрите кадри от играта и техните автори.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ