ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете всеки ден комплект продукти от Нестле

Спечелете всеки ден комплект продукти от Нестле

Играта продължава до 5 март 2021 г.

6 март – най-активният ден тази зима с Нестле за Живей Активно!

От 1 до 5 март „Нестле за Живей Активно!“ и БГ Радио ти дават възможност да спечелиш страхотни награди –  комплект продукти от Нестле за сладко, но балансирано дневно меню, заедно със специална лимитирана маска на инициативата! Всеки ден до края на седмицата ще раздваме по пет подаръка! Включи се в играта като се регистрираш и отговориш правилно на дневния въпрос. Печелившите ще се теглят с томбола и ще бъдат обявени на сайта на БГ Радио.

Нестле за Живей Активно! призовава българите да спортуват и да се движат дори и през зимата, като се включат в най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот на 6 март 2021 г. от 10:00 до 14:00 ч. в курортен комплекс Пампорово (Студенец) и на Витоша (х. Алеко). Зимното издание на Нестле за Живей Активно! се провежда за втора поредна година при спазване на всички мерки за безопасност, свързани с пандемията.

Екатерина Дафовска, Александра Жекова, Евгени и Маруся Иванови, Йордан Йовчев, ВК „Марица“ и младата надежда по хвърляне на копие – Михаела Петкова се включват в инициативата в к.к. Пампорово (Студенец) и на Витоша (х. Алеко) 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ