ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете PlayStation 5 и ваучери по 50 лв. за ShopSector

Спечелете PlayStation 5 и ваучери по 50 лв. за ShopSector

Играта продължава до 1 април 2021 г.

Любимата хит станция на България – радио The Voice, навършва 14 години в началото на април и ти е подготвилa уникални награди и супер изненади! Ако и ти обичаш музиката като нас и приемникът ти винаги е на нашите честоти, значи имаш шанса да си един от победителите в играта за рождения ни ден. Условието е много просто – не спирай да слушаш радио The Voice и следи внимателно за нашия BIRTHDAY HIT.

Ако го познаеш, може да спечелиш най-желаната игрова конзола или един от трите ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от Shopsector.com. На 2 април, на случаен принцип, ще изтеглим победителите.

Период на играта: 08.03 – 01.04.2021 г. до 23:59 (включително);

Поводът: На 2 април най-модерното радио – The Voice, което ти пуска винаги първо и ексклузивно най-новите хитове, навърша 14 години в ефира на България;

Наградите: 1 x PlayStation 5 и 3 ваучера по 50 лв. за пазаруване от ShopSector.com – онлайн магазин за оригинални маратонки.

Механизъм: В периода на кампанията, в ефира на радио The Voice, ще пускаме откъс от актуален хит в момента, маркиран като BIRTHDAY HIT. Познай коя е песента и ни я кажи, като се регистрираш през формата за участие по-долу. Остави ни три имена и телефон връзка, но не забравяй да споменеш в кой ден и в колко часа си уловил хита за рождения ни ден.;

Теглене: На случаен принцип на 2 април след 10:00 часа на живо в Morning Voice по радио The Voice;

14 години радио The Voice!“
14 години We <3 Music, We <3 You! 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ