ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 57 безжични слушалки Urban Ears Plattan II Bluetooth

Спечелете 57 безжични слушалки Urban Ears Plattan II Bluetooth

Играта продължава до 31 май 2021 г.

Усили на макс лятното настроение!

Лятото наближава и вече не те сдържа на едно място! Време е да се настроиш за обиколки из града и за приятни моменти с приятели!

Почувствай свободата да се движиш и разглеждаш нови места – под звуците на любимата си музика! Участвай в играта с награди на Bravo, защото сме приготвили страхотни безжични слушалки! Наслади се на любимия си вкус Bravo и играй за награда!

Участието в играта е възможно само на страницата на играта www.rauch.cc/bravopromo/ чрез регистриране на промоционален код и попълване на форма с лични данни на участника. Промоционалният код е 9-разряден, състоящ се от цифри и латински букви. За участието в играта трябва да бъдат спазени следните стъпки:

А) Получаване на код:

За да получи един код, участникът трябва да закупи една бутилка от артикули Bravo PET 500 ml или Bravo PET 1,5l с брандирана отгоре капачка с лого “BRAVO”. Промоционални кодове са отпечатани само под брандираните с лого “BRAVO” капачки на всичките вкусове в опаковки PET 500 ml и PET 1,5l. В периода на играта в магазинната мрежа може да има налични и бутилки от други партиди без лого върху капачката, които нямат кодове за участие в тази игра.

Б) Регистриране на код:

Регистрирането на промоционален код става само на страницата www.rauch.cc/bravopromo/, като участникът въведе кода и своите лични данни – име, фамилия, e-mail адрес, както и адрес за доставка на награда, в случай, че кодът печели. Всеки код може да бъде регистриран само веднъж.

В) Теглене на награди ще става на случаен принцип. Всеки код има равен шанс да спечели награда, защото наградите не са в свързани с конкретни кодове.

Няма ограничение за броя на регистрираните кодове от един участник.

Участниците се съгласяват имената им да бъдат публикувани на страницата на www.rauch.cc или в друга медия по преценка на организатора, ако печелят награда.

Участници, които не отговарят на условията, злоупотребяват с правилата, или за които има някакво съмнение, че не са навършили 18 години, могат да бъдат отстранени от участие по всяко време от Организатора.

Като награден фонд за тази игра са предвидени да бъдат раздадени общо 57 броя безжични слушалки Urban Ears Plattan II Bluetooth, разпределени в общо 8 тегления.

Наградите не могат да бъдат преотстъпвани, продавани, заменяни или изплащани в брой.

Награда може да бъде отказана от печеливш участник.

Непотърсени или отказани награди ще се използват по усмотрение на Организатора за друга промоционална активност.

На 07.04.2021, 14.04.2021, 21.04.2021, 28.04.2021, 05.05.2021, 12.05.2021 и 19.05.2021 ще се теглят по 7 награди. В тегленето на 02.06.2021 ще се изтеглят 8 награди.

Печелившите участници ще бъдат уведомени по телефона и/или на посочения в регистрацията e-mail адрес до 10 работни дни след теглене на награди. Друга кореспонденция, свързана с играта, няма да се води.

Служител на Раух България ЕООД ще се свърже с печелившите на посочения в регистрацията телефон за връзка, за да уточни изпращането на наградата.

Изпращането на наградата ще стане с куриер за сметка на Раух България ЕООД до 30 работни дни след свързването с печелившия участник.

Наградата се счита за предадена в момента на предаването й на куриер за доставка.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ