ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три бутилки качествено вино от CASAVINO

Спечелете три бутилки качествено вино от CASAVINO

Играта продължава до 21 април 2021 г.

🍷 GIVEAWAY 🍷 по случай 1 ГОДИНА CASAVINO ONLINE 🎉

Точно преди 1 година отворихме една по-различна локация – онлайн магазинът на CASAVINO, достъпен от всяка точка на България. Онлайн магазинът беше разработван дълго време, за да отговори на изискванията ни, и ако щете вярвайте, се появи напълно случайно, точно тогава, когато имахме най-много нужда от него. Чрез него намерихме нови приятели на виното в градове като Добрич, Велико Търново, от нашето Черноморие. Станахме любимци на хора от с. Лозен, Владая. С кеф доставихме вино до села като Тюленово, Безден и Въглевци.

А екипът ни? Екипът ни продължава да прави най-доброто, на което е способен – да селектира най-хубавото вино от България и света, да Ви въвлича в света на виното и да Ви кара ежедневно да искате още и още.

13 години след създаването на първия магазин на CASAVINO, с общо 8 локации (6 в София и 2 във Варна), а от миналата година и онлайн магазин за всички от България, сме щастливи, че ни припознавате като „кварталния магазин за вино, в който си личи обичта и отношението към виното”. Радостни сме, че през последните години успяваме да вдъхновим и наши колеги, за които сме добрия пример.

По този повод, решихме да зарадваме 3-ма от Вас с по 1 бутилка вино, с която ще можете да празнувате с нас. За да участвате и спечелите една от 3-те бутилки вино трябва да изпълните следните условия:

🔸 да споделите в коментар за какво ще си кажете “наздраве” с бутилка вино от CASAVINO?
🔸 да тагнете 1 или повече Ваши приятели, с които бихте изпили виното

Вината, които участват в играта ни, са от ароматни бели сортове, в които сме сигурни, че ще се влюбите от първа глътка:

🍇 Бабич Хедуотърс Органик Малборо Совиньон блан 2019, 0.75 л
🍇 Алие Амираля Розе Тоскана IGT 2019, 0.75 л
🍇 Д-р Лозен Ред Слейт Ризлинг Трокен 2019, 0.75 л

В играта могат да участват пълнолетни лица над 18г., а срокът за участие е 21.04.2021г. (включително). Успех и наздраве!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ