ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 2 ваучера по 100 лв. за пазаруване в H&M

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

С участието си в играта (“Играта”), Вие потвърждавате, че сте прочели тези Официални Правила и сте съгласни с тях и с решенията на EdgyCuts, както и че отговаряте на всички изисквания за участие.
В Играта могат да участват всички лица на възраст поне 18 години към момента на участие. Представители и служители на EdgyCuts (“Организатора”) и H&M, техните съпрузи, лица, с които живеят на семейни начала, лица, с които имат общи деца, техни роднини по права линия, както и свързани с Организатора и H&M юридически лица нямат право да участват или спечелят. За взимане на участие или спечелване не се изисква покупка. Покупката не увеличава шансовете Ви за спечелване.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ

За да участвате в Играта, попълнете и изпратете онлайн формуляра за участие като следвате инструкциите на екрана. Можете да спечелите бонус участия в Играта като споделите страницата на Играта с приятел над 18 годишна възраст, след като сте регистрирали своето участие. За да получите Вашите бонус участия, Вашият приятел трябва да вземе участие в Играта чрез Вашата препоръка/линк. Получавате по 3 бонус участия за всеки приятел, който участва в Играта по Ваша препоръка. За да бъдат валидни, всички участия трябва да бъдат регистрирани в рамките на Периода за Участие в Играта. Можете да спечелите и допълнителни 3 бонус участия като се абонирате за YouTube канала на EdgyCuts.

ПЕРИОД ЗА УЧАСТИЕ

Периодът за участие в Играта (“Период за Участие в Играта”) започва на 16 август 2017 г. в 07:00 ч. и свършва на 20 август 2017 г. в 23:45 ч.

НАГРАДА

Наградата включва: Ваучер за пазаруване от магазините на H&M на територията на РБългария. Ваучерът не е валиден за онлайн магазина на H&M. Парична стойност на наградата: 100 лв.
Присъждането на наградата е гарантирано. Награди не се предотстъпват, освен по решение на Организатора. Наградата не може да бъде разменена за паричната й стойност.

ШАНСОВЕ

Шансовете за спечелване зависят от броя на валидните участия, получени по време на Периода за Участие.

ИЗБОР НА ПЕЧЕЛИВШ(И)

Двама (2) печеливши ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички получени валидни участия. Тегленето на печелившите (“Тегленето”) ще се извърши на или около 10:00 ч. на 21 август 2017 г. от представител на Организатора, чийто решения са окончателни.

ПРИСЪЖДАНЕ НА НАГРАДАТА

Печелившите ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 1 ден след Тегленето, с молба да потвърдят желанието си да получат наградата, както и да предоставят личните си данни (имена, адрес и телефон за контакт). Ако изтеглен печеливш не отговори на изпратения от Организатора имейл в рамките на 3 дни от изпращането му, откаже получаването на наградата или откаже да предостави личните си данни на Организатора, то Организаторът ще пристъпи към ново теглене на печеливш при същите условия. Наградата ще се връчи от представител на H&M в рамките на 7 дни след получаването на личните данни на печелившия, заедно с писмено потвърждение за желанието му да получи наградата.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ