ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете летния аромат за жени на Dolce & Gabbana


Играта продължава до 21август 2017 г.

Прекрасно ароматен е днешният ни подарък, с който ще зарадваме една от вас. Ще се потопим директно в дълбокото синьо Средиземно море, при скалите Фаральони на остров Капри. Там ще ни отведат Бианка Балти и Дейвид Ганди, които подновяват своя летен романс и ни представят двата емблематични аромата на Dolce & Gabbana – Light Blue, но с нов прочит. По-свежи, по-трайни и по-чувствени за едно още по-приказно изживяване.
Както вече споделихме, в нашия Клуб днес ще зарадваме една от вас с дамския аромат Light Blue Eau Intense. За да имате шанса да го спечелите, трябва да се регистрирате за участие в играта.
Light Blue Eau Intense съчетава в себе си свежест и лятна чувственост, която доставя удоволствие на сетивата, кара ни да се усещаме безгрижни и да се наслаждаваме на момента. Основно място в композицията на състава му заемат цветните нотки за сметка на цитрусите, които са омекотени и по-малко забележими, отколкото в мъжкия вариант. В самото начало на парфюма се разпръскват свежи нюанси на лимон и сочна зелена ябълка. В сърдечната част женствена комбинация от невен и царствен жасмин създават усещане за радост от живота и безгрижие. На финала ароматът ни обгръща като вечерна прегръдка след топъл летен ден с нотки на мускус и кехлибар.  
Усъвършенстван и модерен е и новият дизайн на опаковката, който отразява по-силната интензивност. Бутилките и на двата аромата (дамски и мъжки) са от матирано стъкло в светлосиния нюанс на Средиземно море. Високата правоъгълна форма на флакона на дамския парфюм сега е с по-изискани, женствени и елегантни линии, увенчан с по-малка капачка.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ