ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Stikeez в Lidl – Яката игра започва сега! Пресни плодове и зеленчуци!

Яката игра започва сега! Пресни плодове и зеленчуци!

От 07.08. до 10.09. за всеки 15 лв. в покупката си ще получиш 1 СТИКИ подарък.

Всяка покупка, която е над 20 лв. и съдържа поне един пресен плод или зеленчук, ти носи еднократно 1 бр. ДОПЪЛНИТЕЛНО СТИКИ!


Правила за провеждане на промоционалната кампания Stikeez „Плодове и зеленчуци“ 2017

В периода от 07.08.2017 г. до 10.09.2017 г. за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазини Lidl в България получавате 1 (едно) Стики като подарък. Например, ако стойността на вашия касов бон е 47 лв., ще получите 3 (три) броя Стикита.

За всяка покупка, която е над 20 лева и съдържа поне един или повече пресен/ипродукт/и плод или зеленчук, получавате еднократно към гореописаните Стикита и само 1 (едно) допълнително Стики. Например, ако стойността на вашия касов бон е 29,99 лв, ще получите 2 (две) Стикита (едно за покупката ви над 15лв. + едно за това, че покупката ви е над 20лв.), ако стойността е 40 лв., получавате 3 (три) броя Стикита (две за всеки 15лв от покупката ви + едно за това, че покупката ви е над 20лв.).
Стики са малки, меки гумени играчки, които могат да се колекционират. Благодарение на гумената си вендуза те се залепват здраво към всички гладки повърхности. Когато ги дърпаме, издават характерен звук. Стикита ще се получават на касите в магазини Lidl в България при плащане на покупката, която отговаря на посочените по-горе изисквания. Стикита се раздават на произволен принцип и може да се падне всяко едно от тях. Ако Стикито ви се повтаря с вече получено такова, то няма да може да бъде заменено с друго. Стикитата не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. Могат да се използват от деца само под родителски надзор. Показаните в рекламните материали снимки и илюстрации на Стикита служат само за илюстрация и могат да се различават незначително по цвят и форма от реалните фигурки.

Периодът на кампанията е от 07.08.2017 г. до 10.09.2017 г. или до изчерпване на количествата от Стикита в магазините Lidl в България в рамките на този период.
Организатор на кампанията за територията на България е „Лидл България ЕООД енд Ко.“ КД (Лидл България), с ЕИК 131071587, със седалище и адрес на управление: област София, община Елин Пелин, 2129, с. Равно поле, ул. „3-ти Март“ №1, за контакт: www.lidl.bg/kontakt.
В случай че имате въпроси относно кампанията, може да се обърнете към служителите на касите в магазини Lidl в България.

Правилата ще бъдат достъпни през целия период на кампанията на www.lidl.bg/stikeez и в магазините на Lidl България – при поискване.
Получените Стикита не са предназначени за продажба! Продажбата/препродажбата на Стикита може да доведе до нарушаване на права на Лидл България, друго дружество от Лидл-групата или трети лица.

Share This Articles

2 comments

 • веселина кирова

  в кой лидл във варна мога да закупя колекционерския албум за стикета,ако все още е останал.благодаря.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние не сме организатор на тази игра. Моля свържете с организаторите от Лидъл на потребителският им телефон.

   Те ще Ви дадът необходимата информация.

   Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ