ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете LED телевизор SONY и още награди


Ремонтирай, боядисай, разкърти! И награди спечели.
Dnes.bg отново ти дава страхотни награди в „Месец на ремонтите“
Лятото отново е тук, а заедно с него и времето за ремонт. Обаче страшно няма – Dnes.bg отново ще ти помогне с важни съвети, а и отгоре на това ще ти даде прекрасни награди за положения труд.
Като част от кампанията „Месец на ремонтите“ в Dnes.bg, сайтът, съвместно с нашите партньори в проекта, организира онлайн игра за периода от 10 юли – 31 август 2017 г. За да участвате в играта е необходимо да снимате моменти от ремонтната дейност на вашия апартамент, къща, покрив, тераса, двор и да ги публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки – www.dnes.bg/razkarti/igra/ в секцията „Участвай”.
Нещо повече – освен снимка, можете да споделите кратко описание за „умен ремонт“, като така увеличавате шансовете за награда!
Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, описан в тази страница, ще имат шанса да спечелят награди.
А ето и самите награди:
1-ва награда – Цветен телевизор SONY KDL-40WD650 LED
2-ра награда  Ваучер на стойност 300 лв., валиден при поръчка на външна врата Hormann Thermo65 или автоматична гаражна секционна врата RenoMatic 2017 от „Промоция на външни и гаражни врати 2017

Ваучерът е валиден до 30.11.2017 г.

И това не е всичко! Очаквайте още награди!
Победителите в играта ще бъдат определени на лотариен принцип. На 4-ти септември 2017 г. ще бъдат обявени официално победителите в играта на Dnes.bg.
Наградите те чакат, но преди това е време за работа. Да се захващаме!

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ