ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три Anthelios SPF 50 матиращ прозрачен спрей мист

Играта продължава до 17 юли 2017 г.
Прекрасно и слънчево – време само за плаж и море! Докато обаче се радваме на лятото и моментите край брега, трябва да помислим и как да предпазим кожата си от вредното и дори опасно влияние на ултравиолетовите лъчи. Днес в нашия Клуб ще подарим на три от вас Anthelios SPF 50 матиращ прозрачен спрей мист. Това е продукт, чието използване е лесно като детска игра, като в същото време получаваме ефективната защита, от която се нуждае нашата кожа. За да имате шанса да сте сред спечелилите, трябва само да се регистрирате за участие в нашия Клуб.
Със своята невидима и ултралека мист текстура новото предложение от La Roche-Posаy попива бързо и освежава кожата при нанасяне, оставяйки сух и невидим завършек. Нанася се лесно, само с едно движение, без да остава продукт по ръцете, а още по-хубавото е, че можем да го ползваме дори и върху грим.
Anthelios SPF 50 матиращ прозрачен спрей мист е с приятен и лек аромат за максимално удоволствие, както и с хипоалергенна формула, тествана под дерматологичен контрол, което го прави подходящ и за чувствителна кожа. Притежава оптимална защита с фактор SPF 50, с действие включително и срещу дългите UVA лъчи, благодарение на патентованата филтърна система Mexoplex® в комбинация с успокояващото антиоксидантно действие на Термалната вода La Roche-Posay. Във формулата на продукта присъства и т.нар. Airlicium, известен още като „молекулата против потене“. Специални микрочастици моментално абсорбират и контролират лъщенето (себум, пот и влага), грижейки се винаги да изглеждаме свежи и красиви.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ