ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 комплекта хранителна добавка Proamin plus 30 капсули и маска за коса

Хранителна добавка Proamin plus съдържа висококачествен рибен колаген. Рибният колаген е признат за най-ефективен и неговата формула е идентична с този на човека. Колагенът е най-често срещаният протеин в организма и представлява 25% от теглото на тялото ни и над 60% от съединителната тъкан. Наричат го „протеин на живота и младостта“. Той е свързващият елемент, който изгражда важни части на организма, тялото и кожата. Важен компонент е на мускулите, сухожилията, хрущялите и костната тъкан. Колагенът е веществото, което влияе върху поддържането на красива кожа, коса и нокти.

С възрастта естественото производство на колаген в човешкия организъм намалява. Резултатът е отпускане на кожата, поява на бръчки, лошо състояние на косата и ноктите, разграждане на ставните хрущяли, остеоартрит и състаряване на целия организъм. Ежедневният прием на хранителната добавка Proamin plus възстановява липсата на този протеин в организма. Способства за поддържането на красивия вид на кожата и доброто състояние на косата и ноктите. Има доказано благоприятно въздействие за перфектното състояние на целия организъм. 

Като допълнително средство за поддържане и подобряване състоянието на кожата на лицето, ние препоръчваме да се комбинира с единствения по рода си жив, течен колаген:

Collagen Quantum Serum е иновативен продукт на най-съвременното белтъчно инженерство, който обновява изцяло кожата на лицето. Естествен (жив) рибен колаген със специално съчетани биомиметични пептиди. Дерматологично тестван, с доказано ефективно действие, приложим и препоръчван за ежедневна употреба, както и след интервенция на лицето (лифтинг). Навлиза на дълбочина в кожата и стимулира естественото производство на колаген. Изглажда, стяга и тонизира кожата на лицето и блокира мимическите бръчки. При продължителна употреба обновява изцяло кожата и предотвратява появата на бръчки. Нанася се веднъж или два пъти на ден върху добре почистена и влажна кожа на лицето. Нормално е да се усети леко опъване на кожата – има ботокс ефект. Пет минути след нанасянето на Collagen Serum се преминава към крем за лице.

Препоръчваме серума да се нанася предимно вечер на добре почистена и навлажнена кожа. Една доза е достатъчна, за да се разнесе и обхване цялата зоната на лицето. Има вероятност да се получи леко излющване на продукта след нанасянто на нощния крем, но това е напълно нормално и не трябва да е повод за притеснение. 

Включете се в предизвикателството

Включете се до 07.07.2017 г. с коментар в настоящата тема, като споделите какви са познатите ви ползи от колагена за здравето и красотата.

Петима от участниците ще получат хранителна добавка Proamin plus 30 капсули и маска за коса.


Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ