ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете лаптоп Dell Inspiron 5567

През 2017 година © Меломан.бг | Музиката на твоя живот става на 5! Това е поводът в разгара на лятото отново да ви предизвикаме с нова игра и страхотен подарък – уникален чисто нов лаптоп Dell Inspiron 5567.
Условията на играта са повече от лесни и не изискват особени усилия. Влез в страницата ни във Facebook – facebook.com/meloman.bg и виж колко от твоите приятели са наши фенове там. Напиши отговора в коментар под тази статия и бъди готов за подарък.
На 7 август един от всички участвали ще спечели нов преносим компютър – Dell Inspiron 5567. С опцията за Full HD дисплей, можете да се насладите на удивително качество на картината. А с опцията за тъч скриин, можете лесно да управлявате работата, която вършите.
С наличните 4GB GDDR5 видеокарти и най-новите процесори, можете да се насладите на бързо и гъвкаво изпълнение, което поддържа вашата музика и видеоклипове да работят гладко, докато другите програми са във фонов режим.
Dell Inspiron 5567 има красив външен вид и е изключително тънък – само 23.3 мм. Мястото, предназначено за китките, предоставя още по-красив вид на модела. А опционалната подсветка на клавиатурата, го прави още по-удобен за писане.
Лятото на голямото броене започна! Включи се и ти!

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ