ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 96 екскурзии за двама и 3200 тениски от Coca Cola


ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА
1.1 Промоцията „СПЕЧЕЛИ ВАКАНЦИЯ-МЕЧТА С 500 МЛ – 2017“, наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД,  София, ул. „Рачо П. Казанджията“ №8, наричано по-нататък Организатор.
ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.
2.2. Официалните правила се публикуват на сайтa www.mysparx.bg и на сайта www.houserules.bg за целия период на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон 0800 12345 (безплатна линия).
2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.mysparx.bg и на сайтаwww.houserules.bg
2.4. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.
2.5. Базата данни и онлайн сайтът на Промоцията ще са поддържани и управлявани от рекламна агенция Амекси ООД (наричана по-нататък „Агенцията“).
ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ
3.1. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.
ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
4.1. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).
4.2. Участниците в Промоцията трябва да бъдат на възраст: 13 навършени години или по-големи, за да вземат участие в играта. Регистрации за участие на Участници под тази възраст и закупени от тях билети за участие в томболите, съгласно правилата на MySPARX (www.mysparx.bg) ще се считат за невалидни. В случай че участник, който е спечелил награда, по време на която и да е част на Промоцията, е на възраст под 13 години, неговото/ нейното участие ще бъде счетено за невалидно и наградата няма да ѝ/му бъде присъдена.
За да участва за награда „Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House)“, потребителят трябва да е на възраст между 14 и 22 години. Потребители на възраст над 22 години, както и такива на възраст под 14 години, не се допускат до участие в томбола за тази награда и не могат да имат претенции за получаване на такава награда.
ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА
5.1. Промоцията стартира на 12.06.2017 г. и продължава до 20.08.2017 г. или до изчерпване на количествата промоционален продукт, което от двете събития настъпи по-рано.
ЧАСТ 6. УЧАСТВАЩИ ОПАКОВКИ
6.1. „Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Бяла Праскова-Тропик и Sprite в опаковки от 500 ml с промоционални етикети с различни дестинации и промоционални черни капачки.
ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
7.1. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:
7.1.1. Награди от томболи в MySPARX (www.mysparx.bg), доставяни с куриер до посочен от печелившите адрес:
 1. Тениска в бял и червен цвят – 3200 бр. – първи награден фонд; с единична стойност 5.70лв. 
 2. Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации по избор, описани в таблицата по-долу. Наградата включва самолетни билети за двама отиване и връщане, 2 нощувки със закуски за двама, курортна такса и застраховка за двама (пълно описание на наградата в секция 9, общо 96 бр.) – втори награден фонд; единична стойност 2150лв. Дестинациите са:
ПАРИЖ
БАРСЕЛОНА
ЛОНДОН
ОСЛО
СТОКХОЛМ
ФРАНКФУРТ
МЮНХЕН
ПРАГА
ВИЕНА
ФЛОРЕНЦИЯ
БУДАПЕЩА
ЛИСАБОН
КРИТ
КОПЕНХАГЕН
ВЕНЕЦИЯ
АТИНА
 1. „Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House)“ – пакет за двама с включени самолетни билети за двама отиване и връщане, настаняване, изхранване и анимация в специална Coca-Cola Summer House на о-в Крит (пълно описание на наградата в секция 9) – 8 бр. – трети награден фонд с единична стойност 2150лв. Посещението на къщата се провежда от 7ми до 10ти август 2017.
7.1.2. Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.
ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДА
8.1.  Закупете бутилка от участващите опаковки. Под капачката ще откриете уникален код за MySPARX (www.mysparx.bg), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия брой регистрирани кодове, съгласно правилата на играта MySPARX, публикувани на www.mysparx.bg, можете да вземете участие в една от томболите за изброените в част 7.1.1. награди. Точният брой кодове, необходими за закупуване на билет за всяка от томболите за наградите, е описан в т. 8.2.2.
8.2.  Детайли за използване на кодовете под капачките и участие в теглене на томбола:
8.2.1. Регистрация: за да участва в едно от тегленията на томболата, участникът в Промоцията трябва да има регистрация в платформата MySPARX според Условията за ползване, налични тук:https://mysparx.bg/page/terms-of-use. Регистрация трябва да бъда направена чрез уебсайта www.mysparx.bg. Регистрация на уникален код може да бъде направена след регистрацията на профил. Регистрация е безплатна и изисква следното:
 • Номер на мобилен телефон (08x 1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
  • Адрес. Адресът, който участникът посочва в профила си в MySPARX (www.mysparx.bg), трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи спечелена от нея/него награда.
  • Имена и дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи своите имена и дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на MySPARX.
  • При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата MySPARX: https://mysparx.bg/page/terms-of-use, като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата MySPARX: https://mysparx.bg/page/terms-of-use.
8.2.2. За да бъде допуснат за участие в едно от тегленията на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие и да регистрира изисквания от платформата MySPARX минимум от кодове за съответната награда. След успешна регистрация на изисквания брой кодове, според описаното по-долу, участникът закупува билет за онлайн томбола за съответната награда. В случая с играта за награда „Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House)“ участникът трябва да посочи възрастта си и след това може да продължи към закупуване на билет за участие в томбола за тази награда САМО ако е на възраст между 14 и 22 години. Самоличността на участника се удостоверява посредством данните, посочени в профила му в MySPARX. За да вземе участие в някое от тегленията в рамките на периодите, описани в т. 5.2, участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове:
 1. Минимум 2 кода за билет за участие в тегленето на жребий за спечелване на награда от първи награден фонд – Тениска в бял и червен цвят – фигурира като „Специална награда“ в MySPARX (www.mysparx.bg) за периодa на Промоцията;
 2. Минимум 20 кода за билет за участие в тегленето на жребий за спечелване на награда от втори награден фонд – Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации – фигурира като „Специална награда“ в MySPARX (www.mysparx.bg) за периода на Промоцията;
 3. Минимум 20 кода за билет за участие в тегленето на жребий за спечелване на награда от трети награден фонд – Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House) – фигурира като „Специална награда“ в MySPARX (www.mysparx.bg) до 23:59 часа на 2-ри юли 2017 г. (включително);
8.2.3.  Колкото повече билети се закупуват с регистрирани кодове, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда. Например, лице, което е купило 2 билета с 4 регистрирани кода, има по-голяма вероятност да спечели Тениска от лице, което е купило 1 билет с 2 регистрирани кода. Същият принцип е приложим за всички наградни фондове. Всеки регистриран код е уникален и може да бъде използван само веднъж, като с него се играе само за съответното теглене. Един Участник може да спечели не повече от една награда на теглене. Един Участник не може да спечели награда от един награден фонд повече от веднъж по време на Промоцията.
8.2.4. Билети, закупени за томбола за един вид награда с регистрирани кодове, не може да бъдат прехвърляни към друга награда, съответно за друго теглене.
Кредитите в MySPARX, придобити след регистрация на кодове от капачки на 500 ml Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta и Sprite, които не се обозначени с промоционален етикет и не участват в настоящата Промоция, може да бъдат използвани за закупуване на билети за томболи за текущите награди в MySPARX (представени в секция „Награди“ без изрично описание „Специални награди“), освен това с тях може да се участва и в настоящата Промоция и за предоставяните в нея награди.
8.2.5. Събиране на Билети, закупени с кодове, и Теглене на седмичен жребий.
Промоцията стартира на 12.06.2017 г. и се провежда съгласно описаното по-горе, както следва:
Онлайн частта на Промоцията, която се провежда посредством регистрация на кодове в MySPARX (www.mysparx.bg), стартира на 12.06.2017 г. и продължава до 20.08.2017 г.
Периодите за участие в онлайн регистрацията и теглене на наградите от Промоцията в MySPARX (www.mysparx.bg) са, както следва:
Първият период започва да тече от понеделник, 12.06.2017 до неделя 02.07.2017, 23:59 ч., триседмичен период. Съответно първото теглене на награди е на 03.07.2017 – понеделник – първият ден след изтичане на периода за регистрация на кодове в играта. Следващите периоди са на седмична база, както следва:
От 03.07.2017, 00:00 ч. до 09.07.2017, 23:59 ч.,
последван от 10.07.2017, 00:00 ч. до 16.07.2017, 23:59 ч.,
17.07.2017, 00:00ч. до 23.07.2017, 23:59 ч.,
24.07.2017, 00:00 ч. до 30.07.2017, 23:59 ч.,
31.07.2017,00:00ч. до 06.08.2017, 23:59 ч.,
07.08.2017, 00:00ч. до 13.08.2017, 23:59 ч. и
14.08.2017, 00:00ч. до 20.08.2017, 23:59 ч., който е последен ден за регистрация на кодове за съответната Промоция.
Съответно датите за теглене на жребий за всеки посочен по-горе период са 03.07.2017, 10.07.2017, 17.07.2017, 24.07.2017, 31.07.2017, 07.08.2017, 14.08.2017 и последно теглене на 21.08.2017.
Общата продължителност на периода за регистрация на кодове за участие в Промоцията е 10 седмици с 8 тегления на награди.
Наградите ще бъдат теглени в следната последователност:
 • Първи награден фонд – Тениска: 400 бр. при всяко седмично теглене
 • Втори награден фонд – Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации: по 6 пакета за 2 дестинации всяка седмица в следната последователност:
Дата на теглене Дестинация
3.07 ОСЛО
БУДАПЕЩА
10.07 СТОКХОЛМ
ВИЕНА
17.07 ФРАНКФУРТ
АТИНА
24.07 ПРАГА
КРИТ
31.07 ЛОНДОН
МЮНХЕН
7.08 БАРСЕЛОНА
КОПЕНХАГЕН
14.08 ПАРИЖ
ФЛОРЕНЦИЯ
21.08 ЛИСАБОН
ВЕНЕЦИЯ
За да бъде допуснат до участие в жребия за Втори награден фонд „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“: Самолетна екскурзия с включени 2 нощувки със закуски, туристическа застраховка и такса, участникът трябва да регистрира изисквания минимум от кодове: 20, в периода преди тегленето на жребий за дестинацията, която желае да посети. С тези кодове той може да закупи билет за съответното теглене. Всеки един победител ще има право да покани един човек със себе си. Победителите трябва да имат навършени 13 г. Ако печелившият в тегленето за втори награден фонд е между 13 г. и 18 г., то той/ тя трябва да бъде придружен от възрастен над 18 г., който да има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на печелившия, удостоверяваща тяхното съгласие той/тя да напусне страната със съответния придружител. Ако печелившият е над 18 г., то той/тя има право да вземе със себе си лице между 13 г. и 18 г., само и единствено ако има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на придружаващия, удостоверяваща тяхното съгласие той/ тя да напусне страната със съответния печеливш.
 • Трети награден фонд – „Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House)“: 1 теглене на 03.07 за всички 8 двойни пакета. Дати за пътуване: 7ми до 10ти август 2017 г.
Участници в томбола за този награден фонд могат да бъдат само граждани на Република България на  възраст между 14 и 22 години; участникът трябва да регистрира изисквания минимум от кодове: 20, в периода 12.06 – 02.07 преди тегленето на жребий за „Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House)“ на 03.07. С тези кодове той може да закупи билет за съответното теглене. Всеки един победител ще има право да покани един приятел със себе си. Победителите трябва да имат навършени 14 г. Ако печелившият е между 14 г. и 18 г., то той/ тя трябва да бъде придружен от възрастен над 18г., който да има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на печелившия, удостоверяваща тяхното съгласие той/тя да напусне страната със съответния придружител. Ако печелившият е между 18 г. и 22 г., то той/ тя има право да вземе със себе си лице между 14г. и 18г., само и единствено ако има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на придружаващия, удостоверяваща тяхното съгласие той/ тя да напусне страната със съответния печеливш.
Ако съответният понеделник, в който трябва да се изтегли награда, е неработен ден, тогава сумирането и категоризирането ще бъде направено на първия официален работен ден за цялата страна.
Печелившят ще бъде избиран на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд. В първия награден фонд ще има 400 уникални печеливши за всеки от периодите на Промоцията. Във втория награден фонд ще има 12 уникални печеливши за всеки от периодите на Промоцията.
ЧАСТ 9. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ „ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО 1 ОТ 16 ДЕСТИНАЦИИ“ И „ЛЯТНА КЪЩА ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ (COCA-COLA SUMMER HOUSE)“ И ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО ИМ
9.1 ВТОРИ НАГРАДЕН ФОНД – „ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО 1 ОТ 16 ДЕСТИНАЦИИ“ – предоставя се от туристическа агенция JTB Europe, наричана по-нататък „Туристическа агенция“. При посещение от куриер, печелившите от 2-ри награден фонд ще получават хартиен ваучер за туристическо пътуване като материално изражение на наградата.


9.1.1 Всеки туристически пакет ще включва следното:
• самолетни билети отиване-връщане с дати по избор на печелившия, но в зависимост от наличността за този период на самолетни билети в рамките на предварително установения ценови диапазон, договорен между Организатора и туристическата агенция;

• една (1) стандартна двойна стая или стая с двойно легло в зависимост от предпочитанието на победителя във Втори награден фонд, в хотел с три звезди;
• престоя в хотела и закуска;
• застраховка за пътуване;
Самолетните пътувания ще се извършват от основното международно летище на Република България – Летище София.


9.1.2 Пакетите за пътуване ще бъдат предложени на победителя, както е описано в 9.1.1. Ако тя/той поиска допълнителни услуги, това ще бъде единствено на негова сметка и трябва да бъде резервирано директно от спечелилия наградата „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“.

9.1.3 Пакетът „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“ включва пътническа застраховка за всеки участник в туристическия пакет. Подробности за застраховката за пътуване ще бъдат предоставени предварително на Печелившите.
9.1.4 Наградният пакет „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“ НЕ включва нито един от следните елементи:

• такси за подновяване на паспорта, визови такси

• всякакви медицински изисквания, като имунизация, която може да се изисква при посещение в определени страни;

• транспортиране от най-близкия транспортен възел (летище, гара и др.) до и от дома на победителя или друго място на тръгване;

• ястия и напитки в полет (освен ако не са включени от авиокомпанията);

• такси за паркиране на автомобили, сувенири, бонуси, екскурзии и атракции, джобни пари или всякакви други разходи, които не са изрично посочени в тези условия.


Нито Организаторът, нито Туристическата агенция ще носят отговорност за всички разходи, които не са включени в пакета за пътуване „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“. Моля, имайте предвид, че в някои дестинации ще се прилага градски данък за всяка нощувка. В някои случаи градският данък трябва да бъде платен на местно ниво от победителя, спечелил наградата.Туристическата агенция винаги се стреми да предплати това от името на победителя, но в случаите, когато това не е възможно, печелившият ще получи възстановяване на всеки градски данък за престоя на хотел, платен на местно ниво, като предостави на Туристическата агенция доказателство за плащане (например разписка). Туристическата агенция трябва да информира победителя, че ще бъде изискана данъчна разписка за евентуално възстановяване на сумата, при условие че това е в рамките на ценовите ограничения* за пътнически пакет по договореност.

*Ценови ограничения означава максималната договорена цена, която трябва да бъде платена от Организатора за пакет за пътуване „Екскурзия  за двама до 1 от 16 дестинации“.

9.1.5. Следните допълнителни условия важат за пакет „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“ и единствено спечелилите „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“ са отговорни за спазването на тези изисквания, както и за всякакви други изисквания, определени пакет „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“. Туристическата агенция ще информира спечелилия „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“ за тези условия преди резервацията.

• всички транспортни билети и дати на хотела са в зависимост от наличността;
• за всеки полетен сегмент на пътуването се включва един багаж за регистрация/чекиране на човек, също и в случая на превозвачи с ниска цена, при които Туристическата агенция ще добави това за резервациите на гостите. Печелившите са изцяло отговорни за проверката на ограниченията за теглото и размера както за  чекиран, така и за кабинен багаж за пътуването им, зададено от използваната авиокомпания, и спазването на тези правила;
• печелившият и придружителят му трябва да пътуват заедно със същите полети в двете посоки и да отседнат на едно място (не се правят отделни резервации за двамата за пътуване и престой);
• всички елементи на ценовия пакет трябва да бъдат взети като част от едно и също пътуване;
• след издаването на билетите те не се възстановяват и не се променят;
• няма промяна на имената или датата, хотелските или полетните алтернативи са налице след потвърждение;

• ако резервацията бъде анулирана от победителя, или в случай на неявяване в деня на пътуването, няма да бъдат издадени алтернативни билети, а за да се избегнат съмнения, няма да бъде осигурена компенсация и / или възстановяване.
Спечелилите „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“ са отговорни за своето поведение и това на своя придружител, докато използват наградата. Организаторът си запазва правото по свое усмотрение да изключи победителя и / или госта от участие в „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“, ако някоя от страните не спази указанията на Организатора, Туристическата агенция, авиокомпанията или други компании, свързани с „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“, печелившият и / или придружителят му действат по начин, който е опасен за себе си или за обществеността или е антисоциален по какъвто и да е начин или който причинява смущение или неудобство на другите.
9.1.6. Печелившите, които са потвърдили получаване на наградата и са попълнили своите лични данни в Декларацията и Служебната бележка, според процедурата за получаване на награда, ще бъдат потърсени директно от служител на Туристическата агенция организатор на пътуванията (JTB Europe), за уточняване датите на пътуване и резервация на пътуването.
9.1.7. Печелившият във 2-ри награден фонд трябва да заяви своята награда (в случая, „заяви“ означава да потвърди финално резервацията на пътуването към Туристическата агенция) в рамките на шест (6) седмици след първия контакт със служител на Туристическата агенция по електронна поща. В противен случай Организаторът запазва правата си да предостави наградата на резерва. Печелившият във 2-ри награден фонд трябва също така да заяви Награда от 2-ри награден фонд не по-малко от четири (4) седмици преди да използва наградата (където използването на наградата се разбира като осъществяване на пътуването). Туристическата агенция ще полага разумни усилия чрез електронна поща и телефонна комуникация, за да напомня на печелившите от 2-ри награден фонд тези условия, така че те да могат да използват своите награди.
9.1.8 Печелившият във 2-ри награден фонд ще може да използва Наградата от 2-ри награден фонд до края на октомври 2018 г. Въпреки това всички резервации за пътувания между конкретни заявени дати ще бъдат съобразени с наличността на самолетни билети и хотелски стаи за конкретната дестинация, които се вместват в ценовите рамки на Наградата. Туристическата агенция може да разреши използването на Награда от 2-ри награден фонд до края на 2018 г. при изключителни обстоятелства, като сериозно заболяване на носителя на наградата или придружителя, което ще бъде определено по свое усмотрение и при условие, че пътуването не е било възможно за победителя в Награда от 2-ри награден фонд до октомври 2018 г.


9.1.9 Печелившият в „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“ трябва да завърши пътуването си до края на октомври 2018 г. Компанията може да разреши резервации за туристически награди, направени до края на 2018 г. при изключителни обстоятелства, като сериозно заболяване на победителя или член от семейството му. Това ще изисква писмено одобрение от Туристическата агенция или нейните филиали.


9.1.8 Туристическата агенция ще се постарае да организира туристическия пакет на печелившия „Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации“ в предпочитаните дати на последния, но всички транспортни билети и хотелски резервации са в зависимост от наличността по време на резервацията. Осъществяване на пътуването в претоварени периоди, като  например между 23 декември и 31 декември 2017 г. не е възможно. Награди също няма да могат да бъдат използвани в периоди, в които за дестинацията има организирани масови събития, като голям конгрес, голям музикален концерт, голямо спортно събитие или всяко друго обстоятелство, което би довело до превишаване на договорените ценови граници. В тези случаи или когато няма наличност за заявените дати извън датите на закъснение, Туристическата агенция ще се стреми да намери подходяща алтернатива.

9.2. ТРЕТИ НАГРАДЕН ФОНД – „ЛЯТНА КЪЩА ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ (Coca-Cola Summer House)“
 • Лятната къща се намира на остров Крит.
 • Тегленето на наградата се извършва на 03.07.2017г, когато ще бъдат изтеглени 8 печеливши пакета.
 • Един пакет важи за двама души
 • Възрастта на печелившия трябва да бъде между 14 и 22 години
 • Участници под 14 и над 22 годишна възраст не могат да играят за тази награда
 • Ако печелившият е под 18 годишна възраст трябва да бъде придружен от възрастен над 18 годишна възраст, който има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на придружаващия, удостоверяваща тяхното съгласие той/ тя да напусне страната със съответния печеливш.
 • Датите, в които се провежда мероприатието са: заминаване 7ми август 2017 и връщане 10ти август 2017г.
 • Агенция JTB Europe осигурява при пристигането самолетния трансфер в Крит от летището до хотела за гостите и при заминаването от хотела до летището
 • Агенция Vision Nine осигурява настаняване в хотел до лятната къща за тийнейджъри
 • 3 нощувки в двойна стая за победителя и неговия придружител
 • 2 пълни дни със забавни активности в лятната къща за тийнейджъри
 • Храна е осигурена само по време на активностите в лятната къща за тийнейджъри
 • Печелившите са отговорни за своето поведение и това на своя придружител, докато използват наградата. Организаторът си запазва правото по свое усмотрение да изключи победителя и / или придружителя му от участие, ако някоя от страните не спази указанията на Организатора, агенциите, авиокомпанията или други компании, свързани с наградата, печелившият и / или придружителят му действат по начин, който е опасен за себе си или за обществеността или е антисоциален по какъвто и да е начин или който причинява смущение или неудобство на другите.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ