ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 комплекта подаръци от Бочко и още чудесни награди

ВЕСЕЛА И ЗАБАВНА ИГРА ОТ МАРГАРИТКА И ТАРАЛЕЖЧЕТО Бочко С ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАГРАДИ! 

В седмицата на най-големият празник на децата 1-ви юни, идва и следващата ни игра! Този път с изключителни награди специално от таралежчето Бочко!

ВСИЧКИ ПЕТИМА победители ще получат прекрасни подаръци от таралежчето Бочко – комплект за Млади Състезатели, специално за малките младежи, а за фините млади дами – комплект за Малки Принцеси. 

ЧЕТИРИМА от вас, отговорили правилно на въпроса по-долу, ще получат безплатен download на песничките от компакт диск „Маргаритка“, заедно с караоке версиите и електронен вариант на специалната ни книжка! 
ЕДИН от вас отговорил правилно, ще получи много специална награда: Телефонно обаждане от Маргаритка, специално за вашето детенце 🙂
И понеже в хода на играта стана ясно, че има много, много участници- победителите няма да са 5, а 10 🙂

Ето и правилата на играта: 

1. В коментар под този пост вие, заедно с вашите деца, трябва да отговорите правилно на следният въпрос:
Кого спасява таралежчето Бочко във видеото на “Мама ми купи днес”? 
2. Ако не сте сигурни в отговора на въпроса, можете да си подскажете тук: 
3. Играта е активна до 23:59 часа на 06.06. 
4. На 07.06 до 19:00 часа ще качим видео в официалния профил на Маргаритка във FB. В него разиграваме томбола с имената на всички участници познали верният отговор! От него ще разберете имената на печелившите!
5. След като са ясни победителите, ще се свържем с вас през FB профила, от който сте отговорили на въпросите, за да уточним как да си получите наградите! Играйте, заедно с децата, ще е голямо забавление 
*В томболата ще участват само тези отговорили вярно на въпроса в коментар под този пост до 23:59 часа на 06.06. Всеки отговор даден по друг начин или след 23:59 на 06.06, няма да се зачита и няма да участва в томболата за награди!


Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ