ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете маратонки Nike Air Max Thea

Няма как да не сте забелязали, че сме абсолютно влюбени в спортните и удобни обувки. С постоянното прелитане от точка А до точка Б през целия ден чувството за комфорт е много важно за нас. А с красивите модели, които се предлагат на пазара, не се налага да правим компромис, избирайки удобството пред стилната визия, защото можем да имаме всичко. Днес сме решили да зарадваме една от вас с Nike Air Max Thea в прекрасен светлосин цвят. Това предложение можете да откриете в магазини District, а за да го спечелите, трябва да се регистрирате за участие в нашия Клуб.
Този красив модел от серията Air Max на Nike е изработен с много леко уплътнение и елегантен профил с нисък разрез, който осигурява трайно удобство и невероятен стил. Обувката е с текстилна горна част, със синтетични и кожени наслаги за лека опора. Дишащата предна част на стъпалото и перфорациите на петата подобряват въздушния поток и така кракът ни има възможност да диша и да се чувства комфортно през целия ден.
Технологията, използвана за изработването на обувката, осигурява максимална защита от удар и предпазва крака от нараняване. За подметката е използвана Phylon технология, която леко удвоява външната й част, като по този начин я омекотява. В областта на пръстите и петата е използвано и минимално количество каучук, което спомага за образуването на трайна тяга.
Първият модел от серията Nike Air Max 1 се появява през 1987 г. Това е моделът с видим въздух в петата си, осигуряващ комфорт и удобство на стъпалото. Оттогава насам обувките Nike Air Max от следващо поколение се превръщат в хит за спортистите и колекционерите, като предлагат забележителни цветови комбинации на комфортни, удобни и красиви модели, способни да задоволят всеки вкус и предпочитания.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ