ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 8 ваучера за пазаруване на стойност 30 лева от Kaufland

Kaufland България наскоро представи своето мобилно приложение. Сега всички регистрирани потребители в BG-Mamma могат да участват в игра до 16.05.2017 г. и заедно с мобилното приложение 8 късметлии ще спечелят ваучер на стойност 30 лв. за пазаруване в избран от тях хипермаркет на Kaufland България.

Избирайте и приготвяйте лесно ястия за цялото семейство, като се включите в играта „Спечели с App-а на Kaufland България“. За да участвате, отговорете на въпроса „Коя рецепта от включените в апликацията на Kaufland България бихте приготвили у дома си?“. Разгледайте над 500 вкусни рецепти в App-a и дайте своето предложение в коментар под настоящата тема. За валидно се счита участието с текстов коментар, screenshot на рецептата или снимка на приготвеното ястие. 

Приложението на Kaufland България улеснява пазаруването и се превръща в неразделен дигитален помощник за всеки. Повече информация за App-a ще откриете ТУК.  

А доза вдъхновение може да почерпите оттук:


Play

Thumb


Мобилното приложение може да бъде изтеглено напълно безплатно. Достатъчно е да напишете „Kaufland“ в търсачката на Google Play Store или App Store

Какви възможности дава приложението?

Интерактивен списък за пазаруване

С Арр-а на Kaufland България можете лесно и бързо да планирате покупките си, като създадете списък за пазаруване, който лесно се споделя с близки и/или приятели. Заедно планирате покупките си, а промените се отразяват в реално време. 

Седмични топ оферти

В смартфона си получавате информация за всички актуални оферти за седмицата. Пътят до свежите и качествени продукти е скъсен благодарение на информацията за работното време и адреса на хипермаркетите от веригата в цялата страна. Апликацията включва и възможност за локализиране на най-близкия до вас хипермаркет и задаването на маршрут до него.

500 рецепти за вкусно и разнообразно хапване

А когато се чудите какво да сготвите, може да разчитате на Аpp-а, за да изберете вкусно и многообразно меню от над 500 изкушаващи рецепти. Всяка рецепта е придружена от снимка, описание на приготвянето и подробен списък от необходими продукти, които с един клик може да добавите в интерактивен списък за пазаруване.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИГРАТА

Свалете приложението на Kaufland България безплатно от Google Play Store или App Store, разгледайте рецептите в него, споделете коя от всички рецепти бихте приготвили у дома си и може да спечелите ваучер на стойност 30 лв. за пазаруване в Kaufland България!

Играта ще продължи в периода от 03.05.2017 г. до 16.05.2017 г. В надпреварата автоматично ще бъде регистриран като участник всеки, който в коментар под темата сподели коя рецепта от апликацията на Kaufland България би си приготвил у дома. За валидно се счита участието с текстов коментар, screenshot на рецептата или снимка на приготвеното ястие. Тогава ще бъде регистриран в играта съгласно Общите условия като Участник.

На 17.05.2017 г. ще бъдат обявени 8 печеливши, които печелят по 1 брой ваучер на стойност 30 лв. за пазаруване в Kaufland България


Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ