ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете таблет iPad Air2 64GB

Щастливи сме да Ви съобщим, че тази година Тренквалдер България навърши 10 години. За това време помогнахме на над 10 000 души да намерят своето желано работно място, а заедно с нашите партньори осигуряваме работа на повече от 1500 служителя в момента. 

Тъй като това е важна година за нас, бихме искали заедно да отпразнуваме рожденият ни ден като Ви дадем възможност да спечелите интересни награди:

1. На първите 10 участника Тренквалдер ще подари по един луксозен тефтер. 

2. Ще раздадем и 5 чадъра направени специално за нашата 10-годишнина.
3. И нашата голяма награда – 
 iPad Air2 64GB Wifi+Cellular, която ще изтеглим на 5-ти Юни в 16:00 ч.

За целта е необходимо:

1. Да влезете в сайта ни – www.trenkwalder.bg

2. Да разгледате обявите ни и в коментар да напишете коя от изброените позиции е най-близка до Вас или да напишете позицията,по която бихте кандидатствали и искате да видите в нашият сайт. 

3. Да харесате страницата на Тренквалдер България, където ще бъдат публикувани имената на печелившите.

Общи условия за участие:

Играта ще започне на 3.05.17г. и ще приключи в 24:00ч. на 4.06.17г. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, освен 10-те тефтера за първите десет участника. Имената на всички спечелили ще бъдат официално обявени на 5.06.17г., 16:00 ч. на фейсбук страницата ни и ще бъдат информирани чрез лично съобщение.

Вземайки участие в конкурса, всички участници декларират, че са съгласни с правилата и условията на конкурса. Ако участниците, спечелили наградите, не отговорят в срок от 14 дни от обявяването им, правото върху наградата губи давност. Предстои обявяването на нови победители (от участвалите вече в играта), чиито имена ще бъдат изтеглени отново на случаен принцип. Замяната на предметната награда за пари, както и нейното преотстъпване, е невъзможно.

Победителите декларират изрично съгласието си за неограничено публикуване на имената и коментарите им във всички медии и социални мрежи във връзка с конкурса. 
Тренквалдер има правото да изключва участници от състезанието, в случай на нарушаване на правилата на конкурса, публикуване на коментари с нецензурно или дискриминационно съдържание.
Изисквания за участие:
Участието е само онлайн, във фейсбук страницата на Тренквалдер. Всички участници декларират своето съгласие за използване на имената им, имейла и друга предоставена от тях информация във връзка с конкурса. Всички вътрешни служители на Тренквалдер, нямат право да участват в конкурса. Тренквалдер си запазва правото да прекрати конкурса по всяко време без предварително уведомление и без посочване на конкретна причина.


Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ