ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 000 козметични продукта Bioten


Купи продукт на Bioten, изтегли скреч карта и можеш да спечелиш една от нашите специални НАГРАДИ:
  • 3 ваучера на стойност 100лв. за салон за красота
  • 1 от 10 000 продукта Bioten
Списък на магазините, участващи в промоцията с присъстващи промотъри в обектите:
Списък на магазините, участващи в промоцията без промотъри:


В промоцията не участват кремовете за ръце.
Вземете своята скреч-карта от промо екипа в търговския обект, продавач-консултанта, касова зона или гише „Информация“ срещу представяне на касов бон за направена покупка. Изтрийте защрихованото поле, за да разберете дали печелите награда. Ако спечелите продукт Bioten, ще го получите веднага на място в търговския обект. Ако спечелите ваучер за салон за красота, запазете печелившата карта и попълнете регистрационната форма в обекта, за да може организаторите да се свържат с вас за предоставяне на наградата.
Промоцията се организира от “Сарантис България” ЕООД. В промоцията нямат право да участват служители на „Сарантис България“ ЕООД и техните семейства. Наградите могат да се различават по вид в отделните търговски обекти. Промоцията е валидна до изчерпване на наградите.
Наградите не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност и не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица. Участниците поемат за своя сметка данъците, дължими съгласно ЗДДФЛ. Във връзка с данъчното облагане на получените Награди на стойност над 30лв. Организаторът предоставя на всеки от печелившите участници служебна бележка за стойността на спечелената и получената награда, като за целите на издаването й. Печелившите участници предоставят на Организатора допълнително свои лични данни и са длъжни да декларират получените Награди по предвидения в закона ред и срок.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ