ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете таблет Acer Iconia One 8

Играта продължава до 1 май 2017 г.
Прекрасно и празнично ни е все още. И как иначе – шарен, вкусен и изпълнен с приятни емоции и семейни срещи, Великден е при нас! А какво подхожда на всеки празник? Отговарям веднага: прекрасни подаръци, които да внесат още повече настроение. Точно такъв е и днешният подарък, с който ще зарадваме една от вас – нежно бял таблет Iconia One 8 на Acer. Необходимо е единствено да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата.
Iconia One 8 разполага с хубав и достатъчно голям 8-инчов HD дисплей. Снабден с подсветка и прекрасни цветове, той ни предлага впечатляваща картина, която се вижда еднакво добре от почти всеки ъгъл. Това е възможно благодарение на използваната IPS технология, а работата с него е като детска игра, заслугата за което можем да припишем на мултитъч дисплея, улавящ всяко докосване.
За да може наистина да се забавляваме, използвайки своя таблет, трябва сърфирането и работата с него да бъдат бързи и безпроблемни, все пак никой няма време за губене. За наша радост точно тези качества притежава и Iconia One 8, за които можем да благодарим на четириядрения процесор и дисплей чип, с които устройството разполага.
Всичко дотук звучи чудесно, но има и още: операционна система Android 5.1 Lollipop; вградена памет 16 GB; операционна памет 1 GB; Wi-Fi Hotspot; Bluetooth 4.0; 5 MP основна камера и 2 MP предна камера; батерия, която издържа повече от 9 часа; Micro SD слот за карта памет за допълнителни 128 GB…
Мисля, че вече ви изкушихме, остава само да пристъпите към бутона „Регистрирай се“ и да си стискате палци. А ние пожелаваме много късмет на всички участници!

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ