ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 продукта NIVEA Crème Care

ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА 
Играта „NIVEA Crème Care” е с период на провеждане 07.04-09.04.2017г. включително. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА Байерсдорф България ЕООД 

УЧАСТНИЦИ 
В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook www.facebook.com/dmBulgaria и не са служители на дм България ЕООД или на Байерсдорф България ЕООД. 

НАГРАДИ 
Наградата, която могат да спечелят участниците в играта, са общо 20 броя от продукта NIVEA Crème Care, 200ml. Един потребител от един Facebook профил може да спечели само един продукт NIVEA Crème Care, 200ml. Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност. 

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ 
Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва: В играта може да участва всеки, който е отговорил в коментар под снимката с обявлението на играта, качена на стената на Facebook страницата на dm България в периода 07.04-09.04.2017г., на въпроса „Преобрази сега твоите моменти под душа с НОВАТА невероятно мека душ________ oт NIVEA“ Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един отговор под снимката на играта на стената на фен-страницата на dm България. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ 
В случай че участниците са повече от обявените 20 награди, то печелившите ще бъдат определени на 11.04.2017г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с имената на печелившите участници ще бъдат изтеглени и имената на трима резервни такива. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria най-късно на 13.04.2017г. като публикация на стената и като коментар под снимката с обявлението на играта. Печелившите участници ще бъдат информирани за това в срок до 19.04.2017г. включително до края на деня, че печелят награда, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване/таг на името им в коментар под снимката на играта, ако настройките на личния им Facebook профил позволяват това. 

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА 
Наградата ще бъде изпратена от Организатора в посочен от печелившия участник най-удобен за него dm магазин в срок до пет работни дни, след като той е посочил съответния магазин. При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация. Ако печелившият участник в играта не се е свързал с екипа на dm България в срок до 26.04.2017г. включително, то той губи правата си върху наградата.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ