ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Промоционалната кампания Stikeez 2017

Правила за провеждане на промоционалната кампания Stikeez 2017

В периода от 27.03.2017 г. до 23.04.2017 г. за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазини Lidl в България получавате 1 (едно) Стики като подарък. Например ако стойността на Вашия касов бон е 47 лева, ще получите 3 (три) Стикита.

Стики са малки, меки гумени играчки, които могат да се колекционират. Благодарение на гумената си вендуза те се залепват здраво към всички гладки повърхности. Когато ги дърпаме, издават характерен звук. Стикита ще се получават на касите в магазини Lidl в България при плащане на покупката, която отговаря на посочените по-горе изисквания. 
Стикита се раздават на произволен принцип и може да се падне всяко едно от тях. Ако Стикито Ви се повтаря с вече получено такова, то няма да може да бъде заменено с друго. Стикитата не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. Могат да се използват от деца само под родителски надзор. Показаните в рекламните материали снимки и илюстрации на Стикита служат само за илюстрация и могат да се различават незначително по цвят и форма от реалните фигурки.

Периодът на кампанията е от 27.03.2017 г. до 23.04.2017 г. или до изчерпване на количествата от Стикита в магазините Lidl в България в рамките на този период.

Организатор на кампанията за територията на България е „Лидл България ЕООД енд Ко.“ КД (Лидл България), с ЕИК 131071587, със седалище и адрес на управление: област София, община Елин Пелин, 2129, с. Равно поле, ул. „3-ти Март“ №1, за контакт: www.lidl.bg/kontakt.
В случай че имате въпроси относно кампанията, може да се обърнете към служителите на касите в магазини Lidl в България.
Правилата ще бъдат достъпни през целия период на кампанията на www.lidl.bg/stikeez и в магазините на Lidl България – при поискване.

Получените Стикита не са предназначени за продажба! Продажбата/препродажбата на Стикита може да доведе до нарушаване на права на Лидл България, друго дружество от Лидл групата или трети лица.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ