ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 кафе машини и 1000 чаши за кафе от Twix


Организатор на играта „Кой TWIX ® е по-вкусен с кафе?” („Играта”): „Марс инкорпорейтед България” ЕООД

Периодът на Играта е от 06.02.2017 г. до 30.03.2017 г. Всяко участие съгласно механизма на Играта след изтичане на този период няма да бъде валидно.

Награди и механизъм на присъждане:
Участвайки в настоящата Игра, Вие имате право да участвате за спечелването на една от:
3.1
1000бр. чаши за кафе Twix (в четири тегления се раздават по 250бр.)

3.2
20бр. кафе машини (в четири тегления се раздават по 5бр.)

Всички награди се присъждат чрез томбола сред всички участници, изпълнили условията за участие и спечелване на награда в томболата. Изтеглянето и публикуването на печелившите е автоматично.
Томболите за присъждане на награди се провеждат на следните дати: 17.02.2017 г, 03.03.2017 г, 17.03.2017 г и 31.03. 2017 г. В томболите за присъждане на награди участват всички кодове, които са регистрирани от началото на Играта до 23,59ч. в предходния ден и не са спечелили награда. (Пример: В томболата на 03.03.2017 г участват всички кодове, които са били регистрирани от началото на Играта до 23,59ч на 02.03.2017 г и не са изтеглени като печеливши в тегленето на 17.02.2017 г)
В томболата за присъждане на наградата по т.3.1. участват всички потребители с поне 1 регистриран код от промоционални опаковки TWIX ® „Кафе награди“, който не е спечелил в предишните тегления. Колкото повече кодове е регистрирал участникът, толкова повече шансове има да спечели.
В томболата за присъждане на наградата по т.3.2. участват всички потребители с поне 2 регистрирани кода от промоционални опаковки TWIX ® „Кафе награди“, които не са спечелили малка награда (т. 3.1.) в предходни тегления. Колкото повече кодове е регистрирал участникът, толкова повече шансове има да спечели.
Един участник може да спечели за целия срок на промоционалната игра по един вид от всяка награда – по една чаша и по една кафе машина.
Спечелването на една малка награда от един участник, не възпрепятства участието му в томболата за голямата награда по т.3.2. Един код може да спечели само веднъж.
 • Механизъм на Играта:
  За спечелването на наградите, посочени в т. 3, е необходимо:
  4.1
  Да се регистрирате или вече да имате имате валидна регистрация в уебсайта www.twix.bg

  4.2
  След влизане в уебсайта, трябва да потвърдите, че имате навършени 14 години към датата на посещение на уебсайта

  4.3
  Трябва да въведете кода от промоционалната опаковка TWIX ® „Кафе награди“, отпечатан от вътрешната страна.

  4.4
  В случай, че кодът е валиден и не е въвеждан до момента, той ще бъде определен като валиден и ще трябва да попълните своите имена и имейл адрес. Имейл адресът е единният идентификатор на всеки участник. Трябва да въведете валиден, реален и действащ имейл адрес. С участието си в Играта се съгласявате да получавате съобщения от името на TWIX ® на посочения имейл адрес.

  4.5
  На посоченият от вас имейл ще получите съобщение с линк, чрез който трябва да потвърдите получаването на съобщението. Потвърждението е задължително условие за участие на имейла в томболите за присъждане на награди.

  4.6
  Печелившите от томболите ще получат съобщение на посочения имейл адрес.

  4.7
  С участието си в играта „Кой TWIX ® е по-вкусен с кафе?” приемате настоящите Официални правила на Играта („Официални правила”).
 • 5.
  Спечелване на наградата

  5.1
  Обявяването на печелившите се извършва по следния ред:

  5.1.1.
  Публикуване на списък с печелившите в деня на тегленето на уебсайта www.twix.bg

  5.1.2.
  Уведомяване на спечелилите на посочения от тях имейл

  5.2
  Всеки печеливш ще бъде информиран чрез имейл съобщение на дадения при регистрация имейл адрес. В съобщението ще има линк, който съдържа форма за попълване на адрес за доставка и телефон за връзка. Печелившия трябва да попълни формата до 7 календарни дни от получаване на имейл съобщението за спечелване на наградата. След изтичане на този срок спечелилият участник губи правото да получи наградата си. Нераздадените награди ще бъдат използвани от Организатора за бъдещи промоционални активности.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ