ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете кафемашина, кухненски робот, пасатор и сандвичмейкър

Онлайн играта “Нова Година – Нов Подарък!“, за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Таймтрон България.

Играта НЕ е обвързана с покупка на продукт или използването на услуга. Стартира на 18-ти януари 2017 година (сряда) и ще завърши на 03-ти март 2017 година (петък). Обхваща цялата страна. Срокът на играта може да бъде съкратен или удължен спрямо предварително обявената крайна дата с решение на Организатора, като това ще бъде публикувано в страницата на Таймтрон България във Facebook.

Описание на наградите
Общият брой на наградите е 4:
САНДВИЧМЕЙКЪР ELITEhttps://goo.gl/PLuw6w
КУХНЕНСКИ РОБОТ FIRST AUSTRIAhttps://goo.gl/CXinqg
ПАСАТОР FIRST AUSTRIAhttps://goo.gl/hcgVhR
КАФЕМАШИНА FIRST AUSTRIAhttps://goo.gl/F7pVmu
Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участвали за периода на играта.
За да участват в играта е необходимо желаещите да споделят своята снимка под поста или да напишат коментар си под него. Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участници оставили коментар под публикацията или изпратили своята снимка на продукта на лично съобщение (които ще бъдат публикувани в отделен албум). Всеки участник може да спечели само една награда. Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на Организатора. Всички спечелили трябва да се свържат с организатора на лични съобщения. Печелившите ще бъдат обявени на 14.02.2017 г. и на 03.03.2017 г. на страницата във Facebook.
Печелившите ще бъдат 4-ма и ще бъдат обявени на 2 пъти. Всички спечелили трябва да се свържат с организатора на лични съобщения в рамките на 15 дни от обявяването на печелившите.
Играта е валидна за всички физически лица, над 14 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В играта нямат право да участват служителите на Таймтрон България и техните семейства, както и служители на агенции и партньори на компанията.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ