ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 бутилки изискано вино

ХАРЕСАЙ, СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ!

В ИГРА НИ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ – БУТИЛКА ВИНО ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН!

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

1. Харесайте страницата ни във FACEBOOK и споделете публикацията!

2. Tомбола ще определи ТРИМА победители!
3. Край на играта 13.02.2017 г.
4. Обявяването на спечелилият ще бъде обявено във Facebook страницата ни на 14.02.17г.
За да Ви заинтригуваме още повече, Ви излагаме кратко описание на нашите награди.
Розе от Пино Ноар реколта 2016
Блестящ, кайсиево розов, много привлекателен цвят. Атрактивен силно плодов нос, който грабва с цитрусовия си аромат на грейпфрут, ананас и сладко от праскови. Стегнато средно плътно тяло с минерални нюанси, които придават спомен за море, приятна свежест и елегантен подправков финал. При отпиване в краят се усеща лек вкус на коприва. Запомнящо се и атрактивно вино с приятно сладък и дълъг послевкус.
Шардоне Барик 2015
Притежава златисто жълт цвят, наситен и искрящ с леки медени тонове. Цитрусовите аромати на Шардонето се съчетават прекрасно с препечените маслени тонове и превръщат вкуса му в невероятно изживяване. Дълъг, свеж и дълго запомнящ се послевкус на препечена филийка с масло. Сладост, съчетана с приятна киселинност гали небцето. Сочно, хармонично тяло с атрактивен финал и благороден послевкус. Може да отлежава.
Сира х Мерло
Плътен, мек и гранатов цвят. Съблазнителен нос на зрели черни и червени плодове, черен шоколад и приятни ванилови нотки. Сочно и елегантно, свежо и галещо небцето с добре узрели танини и приятен сух и пикантен финал. Специфично вино с благороден профил.


Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ