ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете таблет Alcatel Pixi

От 16.01.2017 г. до 14.02.2017г. включително.

БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ ГРУП АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1729, жк Младост 1А, бл.505А, вх.2 , вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 202850437

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на Brain Storm Consult във Facebook https://www.facebook.com/BrainStormConsultGroup/

Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила, хареса страницата на Брейн Сторм Консулт, сподели празничната картичка и напише пожелание на своите близки и и приятели от валиден Facebook профил с реални имена и снимки. Броят на споделянията е неограничен.

Награда:
1 бр. таблет Alcatel Pixi

Определяне на печелившия. Получаване на наградата.

· Печелившият се определя с томбола на случаен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условията на играта, харесали са страницата на Брейн Сторм Консулт, споделили са картичката и са написали своите празнични пожелания. Картичката е публикувана на  https://www.facebook.com/BrainStormConsultGroup/.

· Томболата ще бъде теглена на 16.02.2017г. като печелившият ще бъде обявен на страницата на Брейн Сторм Консулт във Facebook. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви, в случай, че печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

· Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с печелившия на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, печелившият се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка.

· Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившия или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то печелившият губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

· Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил; грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата.

· Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ