ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 оригинални чанти за лаптоп Apple


Играта „Предай нататък” (наричана по-долу „Играта”) се организира от „Смаркетинк” ООД (наричан по-долу „Организатор”), със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Калиманци“ No 21, вх. Б, ет. 1, ЕИК 201680811.  


Играта ще се проведе в периода от 27.11.2016г. до 03.12.2016г. Играта ще се проведе на територията на Република България.  


Играта се организира и провежда на фейсбук страницата „Technomarket Apple Shop” и в нея могат да вземат участие всички физически лица с местоживеене в Република България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на „Смаркетинк” ООД, „Апком” ООД, „Техномаркет” АД, членове на техните семействата, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на промоцията.  


За да се включат в играта, участниците трябва да изпратят харесат, споделят и коментират публикация на фейсбук страницата „Technomarket Apple Shop”, която е свързана с кампанията „1 година Apple Shop в Техномаркет”. Всички публикации от този тип се отличават с хаштаг „#AppleShop” и ще бъдат публикувани между 27.11.2016 г. и 03.12.2016 г.


Механизъм на Играта  
За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу: 
 – Да бъде фен на Facebook страницата „Technomarket Apple Shop“.  
– Да хареса публикация, свързана с кампанията „1 година Apple Shop в Техномаркет”, отличаваща се с хаштаг „#AppleShop”.
– Да сподели публикацията. 
– Да коментира публикацията. 
След изтичане на срока, Организаторът ще изтегли трима печеливши сред всички участници чрез томбола. 

Награди  
Наградите са 3 броя чанти за лаптоп. 
Печелившите трябва да се свържат с Организатора на лично съобщение, за да разберат как да получат наградата си в срок до 14 дни от датата на обявяване на победителите. За получаване на наградата, печелившите предоставят на Организатора три имена, адрес за доставка на наградата, телефон за връзка.  

Печелившите ще бъдат обявени в публикация на Facebook страницата „Technomarket Apple Shop”на 5 декември 2016 година.  

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ