ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете спирала Lancôme Grandiôse

Има една бюти тайна, която всички жени споделят – дори минималният ежедневен грим не минава без разкошни обемни и наситено черни мигли.
Няма да сбъркаме, ако определим спирала като любимият продукт на почти всяка жена.
От козметичния гигант Lancôme са наясно с този факт и точно затова създават иновативната Grandiôse – спирала, която позволява на жените да достигнат лесно и двете очи, да уловят и покрият всички мигли от корена до върха, дори в трудно достъпните зони и да постигнат симетричен резултат – ето как се ражда извитата четка на Grandiôse.
Сега MissBloom.bg дава възможност на своите читателки да спечелят спиралата, в чиито чудотворни качества се кълнат звезди като Пенелопе Крус, Джулия Робъртс, Лили Колинс и Лупита Нионго.
Единственото, което трябва да направите, е да отговорите на въпроса:
Какво е нужно за грандиозни мигли? 
Очакваме вашите отговори от днес (28.11) до неделя (04.12) под публикацията за играта в нашата страница във Facebook. След края на играта две от вас ще спечелят спирала Lancôme Grandiôse.
Желаем ви успех!  
*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ