ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете нов SMART Full HD телевизор от LG

Активността “В Новата година с нова LG картина!” (“Активността”) се организира и провежда от „Сън Спри Травъл Партнър Мениджмънт“.

Активността стартира на 14.11.2016 г. и приключва на 18.12.2016 г. Организаторът си запазва правото да промени периода на играта, като e длъжен да оповести това в Официалните Правила на активността.

В Активността има право да участва всяко физическо лице, което отговаря на условията, посочени в Раздел 4. За участие в Активността потребителите трябва да отговорят в коментар под публикацията във фен страницата на Sun Spree Travel Partner на следните въпроси:
>>> Кой е първият филм, който ще изгледаш ако спечелиш SMART Full HD телевизор: 43”LH590V от LG и Сън Сприй Травъл Партнър? (свободен отговор)
>>> Колко инча е екранът на най-големия LG OLED TV, който се предлага на пазара? (За правилен отговор се зачита само Отговор: 77”)
>>> Каква е резолюцията на телевизорите с 4К разделителна способност? (За правилен отговор се зачита само Отговор: 3840 x 2160 пиксела)
Участието в Активността не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично“ вместо Участниците. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на Активността („Нарушение”) ще бъде автоматично дисквалифициран от Организаторите.
Нарушението изрично включва: Всяко действие, което променя механизма за участие в Активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на правилата на Активността .
В тегленето на 19.12.2016, всеки коментар с отговор на трите въпроса от раздел 5, има право да спечели: SMART Full HD телевизор: 43”LH590V от LG. Организаторът си запазва правото да промени наградите в срока на промоция, като е длъжен да оповести за това единствено чрез официалните правила на активността.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ