ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете преса за коса, сешоар и маша за коса Remington PROluxe

Тези „Общи условия за участие и информация защита на личните данни” се отнасят за участието в конкурса “Покажете ни вашата 24-часова прическа“, организиран от „Спектрум Брандс България” ЕООД, по-нататък в текста наричан „Спектрум Брандс” във facebook приложението на Remington на адрес https://apps.facebook.com/remingtonhsbg/ в периода от 01.11.2016 г., когато ще бъде анонсиран конкурса, до 23:59 часа източноевропейско зимно часово време на 30.11.2016 г.

Право на участие от свое име имат всички правоспособни физически лица на възраст над 18 години, законно пребиваващи на територията на Република България.

Непълнолетни лица, както и служители на „Спектрум Брандс България” ЕООД, „Булбатт” ЕООД, „Грей България” ЕООД и членове на техните семейства (деца, родители, съпрузи) нямат право да участват в конкурса. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо участниците и други подобни злоупотреби.

За да участват в конкурса, участниците трябва да качат снимка на своя 24-часова прическа и да отговорят на въпроса „Коя прическа бихте искали да задържите за 24 часа?“, като също така предоставят своето име, фамилия, дата на раждане и и-мейл на следния адрес във facebook приложението на Remington на адрес https://apps.facebook.com/remingtonhsbg/ в рамките на периода, посочен в чл. 1.1.

Всеки участник може да участва в конкурса само веднъж.

Спектрум Брандс си запазва правото да изключва участниците, които нарушават тези „Общи условия за участие и информация защита на личните данни”, подават невярна информация при регистрацията или се опитват да манипулират конкурса с технически средства. В случай на изключване от конкурса, участниците също ще бъдат лишени от правото на получаване на награда със задна дата или, ако вече са получили награда, ще трябва да я върнат.

Участието е възможно, само в посочения период в чл. 1.1.

Наградите са 1 бр. преса за коса Remington PROluxe S9100 (за снимката с най-голям брой харесвания), 1 бр. сешоар за коса Remington PROluxe АС9140 (за снимката на второ място по брой харесвания) и 1 бр. маша за коса Remington PROluxe Ci9132 (за снимката на трето място по брой харесвания).

Печелившите ще бъдат определени на базата на най-големия брой харесвания на качените от всеки от участниците снимки на 01.12.2016 г., а имената на печелившите ще бъдат публикувани на facebook страницата на Remington на адрес www.facebook.com/BG.Remington.

Печелившите ще бъдат уведомени, че печелят посредством лично съобщение във facebook или чрез и-мейл до 06.12.2016 г.

Организаторът ще изиска от печелившите да предостави три имена, точен адрес за доставка на наградата и телефон за контакти. Печелившите ще разполагат с 10 работни дни, за да предоставят тези данни. Наградата ще бъде доставена не по-късно от 30 работни дни след изпращане на данните от страна на печелившия.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ