ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Споделете и тествайте детско пюре Nestlé Gerber® Пуйка

С идването на студените месеци детският организъм все по-трудно си набавя нужните му витамини. Тялото започва да се адаптира към промените във времето и средата, а майката е изправена пред въпроса какво ново да приготви, как да обогати или промени храната на своя малчуган, за да му осигури подходящите хранителни вещества.

Разнообразното меню е един от начините да подсигурите всички важни витамини и минерали, от които вашето дете се нуждае. 
С малко хитрост ще е съвсем лесно да направите храната за детето си вкусна и изключително полезна.
Nestlé Gerber® ви представят новото пюре „Пуйка“. То е изцяло месна основа за ястие, която съдържа 55% висококачествено пуешко месо, без добавени оцветители и  аромати. 
Пуешкото месо е източник на протеини, а освен това е лесно за усвояване от детския организъм. Към пюрето могат да бъдат добавени зеленчуци и подправки в зависимост от вкусовите предпочитания на детето.
Тук вие можете да развихрите майчинското си въображение и да сте един от 15-те дегустатори на пюре Nestlé Gerber® Пуйка, като ни отговорите на въпроса: 
С какви зеленчуци и подправки бихте комбинирали пюре Nestlé Gerber® Пуйка?                               
На 02.11.2016 г., ще бъдат избрани 15 от вас, които ще получат по 2 бурканчета пюре Nestlé Gerber® Пуйка
След като получите пюретата за дегустация, ще разполагате със срок от 10 дни, за да напишете в темата своето мнение за продукта. Всички, които дадат обратна връзка за месното пюре, ще получат пакет за захранване Nestlé Gerber®.
В дегустацията на Nestlé Gerber® Пуйка могат да участват само майки на бебета над 6-месечна възраст.
Забележка: Световната здравна организация (СЗО) препоръчва ексклузивното кърмене през първите 6 месеца. Консултирайте се с педиатъра си кога да започнете захранването на Вашето бебе. Кърменето трябва да продължи възможно най-дълго след въвеждане на отбиващи храни. 


Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ