ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете цифров огледално-рефлексен фотоапарат Canon EOS 1200D с обектив 18-55mm DC III

Всеки потребител може да прави неограничен брой прогнози, но валидна за участието му е последната запазена прогноза.
Наградата в играта е цифров огледално-рефлексен фотоапарат Canon EOS 1200D с обектив 18-55mm DC III за висококачествени снимки и видео, избран от фотоекипа на „Дневник“. Към него победителят ще получи едногодишен абонамент за Adobe Creative Cloud и безплатен онлайн фотографски курс.
Гласуването ще бъде спряно с края на предизборната кампания, т.е. един ден преди изборите (в 23.59 ч. на 4 ноември). Това е и крайният срок за изпращане на вашите прогнози.
При наличие на няколко равни резултата, разпределението на наградите ще бъде определено чрез жребий.
Победителите в играта ще бъдат съобщени в „Дневник“ в тридневен срок след обявяването на окончателните резултати от Избори 2016 от ЦИК. Имената на победителите ще бъдат публикувани на сайта.
Победител в играта ще е този участник, чиято прогноза за всички кандидати се различава най-малко от крайните резултати от гласуването, обявени от Централната избирателна комисия (ЦИК). За първи път тази година в бюлетината за изборите има възможност „Не подкрепям никого“. В играта на „Дневник“ тя не е отбелязана, тъй като по закон при изчислението на резултата на кандидатите гласът на отбелязалите тази възможност не се взима предвид.
Трябва да сте на възраст над 16 години.
Можете да дадете неограничен брой прогнози за партиите, но за валидна за крайното класиране ще се смята САМО последната прогноза, която сте изпратили.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ