ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфон Samsung Galaxy A3

Забавлявай се с новите Viber стикери от Мтел и спечели Samsung Galaxy A3.

Как да участвате? За да се включите, е необходимо да споделите с нас в коментар под поста коя от изобразените с нашите Viber стикери ситуация ви се случва най-често, когато сте заедно с вашия най-добър приятел. Играта ще бъде активна от днес (12.10) до (19.10). След изтичането на периода на играта ще бъде изтеглен един от всички участници, които са написали в коментар под поста, коя от изобразените с нашите Viber стикери ситуация им се случва най-често, когато са заедно с техния най-добър приятел. Изтегленият ще спечели Samsung Galaxy A3. Всеки участник има право да участва еднократно.
Отговорите под настоящата бележка няма да бъдат считани за участие в томболата.
Кой ще спечели? Печели един от всички участници, които са написали в коментар под поста на стената, коя от изобразените с нашите Viber стикери ситуация им се случва най-често, когато са заедно с техния най-добър приятел.
Колко продължава играта? От 10:00 ч. на 12.10.2016 г. до 14:00 ч. на 19.10.2016 г.
Как да получите наградата си, ако сте сред спечелилите? Печелившият ще бъде обявен в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страницата на Мтел. Ако вашето име е сред печелившите, ние ще се свържем с Вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на три дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.
Споделяйте вашите емоции с Viber стикерите от Мтел и спечелете Samsung Galaxy A3.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ