ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 броя Philips Fresh Box

„Зеленчуци който не яде,

той голям не ще да порасте“
Тази детска песничка години наред помага на родителите да накарат децата да си изяждат плодовете и зеленчуците без възражения. И докато се стараем малчуганите да си изяждат всичките броколи и морковчета и да хапват ябълки вместо вафли, замисляме ли се ние самите колко свежи плодове и зеленчуци приемаме на ежедневна база?
Време е да се запознаете с новата бавнa сокоизстисквачка Philips, която прави сок не само от плодове и зеленчуци, но и от ядки и зеленолистни зеленчуци, като изстисква до 90% от сока на всеки продукт и изцежда полезното до капка.
Неслучайно Световната здравна организация препоръчва да се консумират по 400 г плодове и зеленчуци на ден, като изследванията на болестите на новото време, нивата на стрес и степента на затлъстяване показват, че в менюто на съвременния човек липсват минерали, витамини, полезни мазнини и фибри, а техен естествен източник са плодовете и зеленчуците.
Технологията Micromasticating раздробява съставките на малки парченца, изстисква в микроскопичен мащаб, освобождавайки дори още повече хранителен сок чрез по-силен натиск.
Освен това всеки, който е чистил сокоизстисквачка след правене на сок, истински ще оцени почистващата технология на бавната сокоизстисквачка Philips – QuickClean, която почиства уреда за точно 1 минута и не оставя нито власинка по частите му. 
Сред всичките предимства на уреда се нарежда и компактен дизайн, който позволява да сложите уреда удобно на кухненския плот. 
В следващия един месец Philips отправя поредно предизвикателство към потребителите на BG-Mamma. 
Две активни дами от форума вече получиха уреда за тест, за да могат да споделят своите лични впечатления, да експериментират с различни сокове и нестандартни комбинации на плодове и зеленчуци и да отговорят на вашите въпроси. 
За активните участници в темата предстоят свежи и здравословни изненади от Philips.

Включете се в нашето предизвикателство!

Влезте в сайта на Philips и разгледайте снимката на четирите свежи и здравословни сока, приготвени с новата бавна сокоизстисквачка. 
Напишете в темата какво още бихте добавили към основната съставка от снимките и споделете вашите идеи за рецепти, като предизвикате потребителките, тестващи уреда, да експериментират.
Три от вас, включили се със своите идеи в предизвикателството, ще спечелят изненада – Philips Fresh Box и 30 дневна детокс програма от нутрициониста Маги Пашова.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ