ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 400 лаптопа, 600 Milka пуфа и 2500 раници Milka


Период на промоцията /играта/: 25.09.2016 – 27.11.2016 г. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

Продукти участващи в промоцията – Всички шоколади Milka с промоционален стикер.

Официалните правила ще бъдат достъпни на интернет адрес www.milka.bg  за периода на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефони: 024191209, 0898150509 (на цената на едно обаждане според вашия тарифен план).

 • Промоцията е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България с възраст над 16 години, с изключение на служителите на Монделийз България ЕООД, Монделийз България Холдинг АД, Монделийз България Продакшън ЕООД, Монделийз Юръп Сървисиз ГмбХ – Клон България, Монделийз Юръп Прокюърмънт ГмбХ – Клон България, Тера Комюникейшънс АД, Проксимити ООД, Тип Топ Куриер АД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).
 • За да получат награда от промоцията, печелившите участници са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, промоционалните опаковки от закупения продукт (и).

 • Механизъм на промоцията /играта/:
  • Стъпка 1: Закупете Milka шоколад(и) с промоционален стикер. На вътрешната страна на промоционалния стикер е отпечатан7-символен код.
  • Стъпка 2: Регистрирайте го на www.milka.bg или с SMS на номер 1080* 
   * Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor
  • Стъпка 3: Разберете веднага дали печелите:
   • С 1 регистриран код можете да спечелите раница Milka;
   • С 3 кода можете да спечелите Milka пуф;
   • С 5 кода можете да спечелите лаптоп Acer 10.1’’
 • Предвидени награди:
  • Раница Milka – общо 2500 броя за периода на промоцията.
   Milka пуф – общо 600 броя за периода на промоцията.
   Лаптоп Acer 10.1’’ – общо 400 броя за периода на промоцията.
  • Разпределението на награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди на база регистрации в промоцията. 
   Участниците разбират дали печелят веднага след регистрацията на необходимия брой кодове за всяка награда.
  • Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка отделна регистрация/участие изисква отделна верификация по указания по-горе начин.
  • С един SMS може да бъде регистриран само един код. За един код може да бъде изпратен само един SMS.
  • Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Участникът трябва да изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки същия телефонен номер на www.milka.bg.
  • XII. Печелившите участници, регистрирали кодoвете си с SMS ще бъдат известени чрез обратен SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата. Печелившите участници, регистрирали кодовете си чрез интернет (www.milka.bg), ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, на който е изписан телефонен номер, на който ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата (на цената на едно обаждане според тарифния план на участника), както и печелившите кодове, които трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Допълнително, печелившите ще получат на имейл адреса, когото са дали при регистрация, потвърждение с телефонния номер, на когото трябва да позвънят, както и печелившите кодове, които трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.
  • Един участник може да направи максимум 5 регистрации на денонощие. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.
  • При спечелване на определена награда, кодовете, с които е спечелена, не важат при участие за друга награда. (Например: Ако при регистрация на 3 кода сте спечелили Milka пуф, за да играете за спечелване на лаптоп Acer 10.1’’, трябва да регистрирате нови 5 уникални кода)! 
   Всеки пореден опит ще бъде считан като невалидна регистрация. 

   Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ