ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 50 награди – 14-дневни детокс програми от Walmark

Мини-играта “Спечели 14-дневна детокс програма” се провежда на Facebook (Фейсбук) страницата Клуб Здраве Валмарк (https://www.facebook.com/CLUBZDRAVE/) с Изпълнител” Експлора България” ООД и Организатор „Валмарк България” ЕООД.

За да се включи в мини-играта, Участникът трябва да отбележи себе си в коментар под поста на мини-играта, като изпише името на своя профил и пред него е поставил символ “@” , с което името ще се оцвети в синьо. Коментари, които не изпълняват това условие, няма да бъдат зачетени. Вземайки участие в мини-играта и при спечелване на награда, Участникът се съгласява да води комуникация с Организатора, след изтичане на периода на играта, относно постигнати резултати и ползи от спечеления продукт.

По този начин, участникът се съгласява:

  • да се абонира за e-mail бюлетина на Организаторите;
  • Комуникациите относно постигнатите резултати и ползи от спечеления продукт (мнения) могат да бъдат използвани за следващи промоции и кампании на Организаторите, както и да бъдат качвани под формата на мнения в сайта на Организатора;
Периодът на мини-играта е от 15:10 часа на 07.09.2016 г. до 23:59 часа на 12.09.2016г.

Право на участие

Мини-играта е отворена за участие на всички физически лица, навършили 18 години, на територията на България, с изключение на служителите на” Експлора България” ООД и „Валмарк България” ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.

Награждаване Награди – 50 (петдесет) бр. ДЕТОКСЕЛИКСИР МАКС таблетки * 42, ще бъде изтеглена на томболен принцип чрез специален софтуер, в присъствието на 3 (трима) служители на Изпълнителя, като за целта се съставя и Протокол. Тегленето и обявяването на печелившия ще се състои на 12.09.2016 г. Един участник може да спечели само 1 бр. награда.


Печелившите участници са 50 (петдесет) и ще бъдат публикувани в бележка (Note) на Facebook страницата Клуб Здраве Валмарк, на 12.09.2016г. Имената им ще бъдат обявени и в коментар под поста, обвързан с мини-играта на Facebook страницата Клуб Здраве Валмарк.

Печелившите участници, обявени на 12.09.2016 г., трябва да изпратят лично съобщение на Клуб Здраве Валмарк и да отговорят в срок до 16.09.2016г. , като подадат своите данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ